Speltips, Huddersfield – Brighton 2/2: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2017

Toppmöte väntar i Championship. Femman Huddersfield tar emot ettan Brighton på Kirklees Stadium och då kan inte oddssättarna skilja dem åt – men det kan vi.

Det främsta styrkebeskedet i årets Championship har, utan tvekan, Brighton stått för. Klass finns det, absolut, men att de skulle hittas ovanför den väntande dominanten Newcastle är över all förväntan. Allt talar för att de blir dem två som slussas direkt uppåt i seriesystemet. Konkurrensen underifrån är dock hård, så det handlar om att hålla standarden uppe.

Den här konkurrensen står bland andra just Huddersfield för. De är femma, alltså i playoffområdet, och här kan de stärka deras aktier att åtminstone få stanna där. Ner till död mark skiljer endast tre pinnar, fast då med en match mindre spelad i Huddersfield. Chans att flexa musklerna och spurta ifrån här.

Ännu, i skrivandets stund, oklara skadepapper. Verkar dock se rätt bra ut. Jack Payne står som avstängd för Huddersfield, men han är inte mycket mer än en breddspelare.

Fördel Huddersfield

Fifty-fifty menar oddssättarna hos de olika bookiesarna.

Vi? Att Huddersfield ska vara favoriter, såklart.

Rätt liten klasskillnad här – i min bok mycket mindre än de 11 pinnarna som skiljer dem åt antyder. Där ska Huddersfield ha bra chans att knappa in. De är fantastiskt underskattade och med ett antal nyförvärv skulle de absolut kunna överleva i finrummet, om de nu når dit.

Formen är bra och speciellt på hemmaplan. Bara en av de 11 senaste matcherna har förlorats, och det var borta mot ett starkt Sheffield Wednesday. Hemmastatistiken är 9-2-2, vilket kan jämföras med Brightons 7-4-2 på resande fot.

Gästerna har inte varit fullt så briljanta som de brukar på sistone. Exempelvis har två raka bortamatcher förlorats, varav en i FA-cupen. Nu höjs nivån ytterligare…

Känslan är att vi har en match där hemmafördelen kan bli avgörande när vi summeras de här 90 minuterna.

Oavsett – fördel Huddersfield.

Huddersfield +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,95 x insatsen hos Bet365, som också streamar matchen gratis för deras kunder.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Huddersfield +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 2/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: