Speltips Huddersfield – Everton 24/8: TV-sänd

Simon Pålsson Publicerat: 23 augusti 2021

Ligacupen är framme vid sin andra omgång och lagen från Premier League kliver äntligen in i handlingarna på allvar.

Huddersfield - Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rafa Benitez har som första manager i mannaminne gjort den förbjudna flytten till Everton efter att tidigare ha varit i Liverpool, och än så länge har spanjoren fått en ganska bra start på sejouren i Everton.

Vinst i premiären mot Southampton och därefter 2-2 borta mot hemmastarka, samt svårspelade, Leeds United. Det är inte ett pissigt facit, även om man allra helst hade velat stå på sex inspelade poäng nu.

Nu går man in i Ligacupen precis som alla andra lag från Premier League. Där får man möta Huddersfield, som för ett par veckor sedan slog ut Sheffield Wednesday efter straffläggning i samma tävling.

Det var säsongens allra första tävlingsmatch och efter en försäsong med tråkiga träningsmatcher tog man den matchen på stort allvar. Nu är frågan hur man förhåller sig till den här matchen.

Efter sju av tolv inspelade poäng hittills i Championship är man med som en outsider en bit utanför toppen. Nu är det inte så att man har press på sig att man måste gå upp, men det är uppenbart att man vill slåss där uppe. Det är nog inte omöjligt att Ligacupen prioriteras bort.

Everton vann tre av fyra möten med Huddersfield när laget var i Premier League för ett par år sedan. Från 2010 minns vi också en kross, 5-1, i just Ligacupen också.
PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton har energin att vinna

Vissa rockader får vi nog tänka oss i Everton inför den här matchen, men med tanke på var laget ligger i näringskedjan tycker jag att man borde ta Ligacupen på stort allvar.

Huddersfield kan säkert lufta ett par av sina viktigaste spelare, inför att man i helgen spelar mot Reading på hemmaplan i en på pappret tuff match.

Everton spelar mot Brighton på bortaplan nu på lördag, men med så många vilodagar tänker jag mig en ganska stark elva från Rafa Benitez till den här matchen.

Över 2,5 mål spelas till fina 1.83 gånger insatsen hos ComeOn. Det finns inte lika mycket att förlora i den här typen av matcher och det tror jag präglar öppenheten.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:45, tisdag 24 augusti 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: