Speltips Huddersfield – Nottingham Forest 25/9: Championship

Simon Pålsson Publicerat: 25 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fredagstraditionen med en match från Championship fortsätter när Nottingham Forest spelar borta mot Huddersfield den 25 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det vore dumt att ändra på fungerande koncept, och ett koncept som verkligen fungerar är att slå sig ner i tv-soffan om fredagarna, duka fram snackset, knäppa ölen och kolla på helgens första engelska toppmatch när Championship bjuder upp till fredagsomgång.

Sin vana trogen har den engelska andraligan även den här säsongen, och den här veckan, valt att placera en match på fredagskvällen. Just den här gången är det mötet mellan Nottingham Forest och Huddersfield som ska sändas, och det är minsann ingen dålig tillställning.

På många sätt är både Huddersfield och Nottingham Forest två klassiska lag, som hör hemma på Championshipnivå åtminstone. På senare år är min personliga relation till båda klubbarna att man ska vara någon slags konstanter i Championship, om än möjligen med någon kort avstickare till Premier League efter en lyckad säsong.

Nottingham Forest har öppnat den här säsongen på ett krampaktigt sätt och om man inte reser sig snart kan man nog avskriva den där drömmen om Premier League i år också. Det känns som att steget är väldigt långt. Så här långt har man tre raka förluster under säsongsinledningen, varav två i ligaspelet. 2-0 borta mot QPR och sedan 0-2 hemma mot Cardiff. Som om det inte vore nog med det åkte man ut ur Ligacupen mot Barnsley, och mäktade inte ens med att göra mål i den matchen heller.

Därför har jag inte större förväntningar på bortalaget inför den här drabbningen heller.

Odds i Championship

Så vad ska vi förvänta oss av hemmalaget då?

Som bekant var man uppe och svängde i Premier League för något år sedan, men känslan är att man inte riktigt har vad som krävs för att stanna där över en längre period. Det finns ett par exempel på klubbar som gör det bra initialt, men som över tid tappar musten och inte orkar med det. Nu senast AFC Bournemouth.

Huddersfield har öppnat säsongen med två raka förluster , 0-1 hemma mot Norwich och 3-0 borta mot topplaget Brentford, i Championship. Dessutom åkte man ut, på hemmaplan, mot Rochdale i Ligacupen. På tre tävlingsmatcher har laget ännu inte mäktat med ett mål framåt.

Som ni hör talar allting för att vi inte får se särskilt många mål i den här matchen heller.

Under 2,5 mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, fredag 25 september 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: