Speltips, Huddersfield – Wigan 28/11: Vi höjer nivån

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2016

Vi tar oss till John Smith’s Stadium, var det vankas match mellan Huddersfield Town och Wigan Athletic. Vi höjer svårighetsgraden på spelfronten – testar ett målobjekt värt 3,00 x insatsen.

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Tre pinnar ska fördelas i den ena eller andra änden av tabellen.

Trots veckor av vacklande resultat, är Huddersfield ändå sexa i tabellen och således i det tabellområde som leder till playoff. Eftersom resterande klubbar spelat en match mer kan man dessutom studsa upp två platser.

Gästerna är i den helt motsatta situationen; är fast nere i botten, som nästjumbo, men har steppat upp på senare tid. Faktiskt bara blivit två förluster på de åtta senaste, men statistiken är densamma med antalet vinster och då blir det inte så mycket till skjuts i tabellen.

För att få till en scenförändring hämtades Warren Joyce in på tränarposten vid månadsskiftet – och det startade i katastrof för honom. 0-3 i baken hemma mot Reading, men därefter stod hans mannar för en klart bättre prestation när oavgjort, 0-0, löstes mot Barnsley.

Problem för Wigan på skadefronten också. Powell är skadad, Morgan och MacDonald avstängda.

Målsnålt?

Defensivt stod Wigan för en superb prestation senast och här väntas de backa hemåt, mer eller mindre bara ställa upp bussen, och då borde en tajt match kunna vara att vänta oss. Tror Huddersfield kan få problem att hitta nätet.

Oavsett hur defensivt sårbara Huddersfield varit på sistone – dock framförallt på resande fot – så bör man kunna hålla ett uddlöst Reading borta från chanserna.

Lär, som nämnt, handla om ett Huddersfield som försöker hitta verktygen att lösa upp ett samlat bortaförsvar.

Hela 5/7 av Wigans senaste matcher har innehållit max ett mål – och det är statistik som såklart stärker vår tro på att en tajt match lurar runt hörnet.

Så, varför inte höja nivån?

Under 1,5 mål spelas till 3,00 x polletterna hos William Hill, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 28/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: