Speltips, Hull City – Arsenal 8/3: Enkelt att välja sida

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2016

Ett Arsenal helt ur form ska försöka undvika fiasko i returen mot Hull i FA-cupen. Både klass och motivation talar för jätten – vi väljer sida utan att tveka till klara värdesiffror.

Flera drömmar har släckts för Arsenal under den senaste tiden. Hemmamötet mot Barcelona i CL-åttondelsfinalen förlorades med 0-2 och att man skulle kunna vända det på Camp Nou – nja, inte en chans. Dessutom har även titelchansen närmast raderats ut; med så lite som nio matcher kvar att avverka skiljer åtta pinnar upp till serieledande Leicester.

Även Hull har tappat fart och sjunkit ner till tredjeplatsen i Championship. Senast blev det en förlust mot Birmingham och avståndet upp till direktplatserna till Premier League är på tre pinnar, men eftersom flera av toppkonkurrenterna har en match mer spelad, är de fortfarande i en stark sits inför slutspurten.

Motivation och klasskillnad – oslagbar kombination

I och med dessa släckta hopp, är FA-cupen ett sätt att sätta plåster på såren för Arsenal och kanske framförallt från tränaren Arsené Wenger – att rädda sitt förtroende på tränarposten. Just FA-cupen tas på fullaste allvar och faktum är att klubben vunnit den två raka år. Skulle inte förvåna om det blir så på nytt.

Hull har fullt fokus på seriespelet och till det första mötet, som slutade 0-0 på Emirates, byttes nästan hela startelvan ut. Även Arsenal, som också saknar bland annat Cech, Koscielny samt Coquelin, väntas rotera på vissa positioner, men ändock ställa ut en startelva som skulle slå hårt på den övre tabellhalvan i Premier League.

Sviten på fem vinstfria matcher borde brytas för Arsenal här. De är klasserna bättre, har större motivation i cupen och väntas rotera mindre.

Marknaden har redan pushat ner oddsen på spelen till Arsenals favör en del, men 1,80 x smeten för den raka tvåan är fortfarande mer än spelvärda siffror. Hade köpt den runt tio punkter neråt, så att värdet fortfarande finns där är tveklöst.

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner, rak tvåa
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, tisdag 8/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hull City 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,80 betsson logo
Arsenal 1,80 expekt logo
Över 2,5 mål 2,00 titanbet logo
Under 2,5 mål 1,85 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: