Speltips, Hull City – Derby County 27/11: Toppfajten bjuder på mål

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2015

Vankas toppfajt i Championship. Ettan Hull City tar emot fyran Derby County i en match där vi försöker dubbla insatsen på målmarknaden.

Här har vi med stor sannolikhet två av de tre som ska plocka biljetterna till Premier League nästkommande år, men konkurrensen är hård – det är oerhört jämnt uppe i toppskiktet. Mellan Hull på toppen av kullen och femman Burnley skiljer fem pinnar, precis som till Derby.

Ökar vikten av den här typen av matcher. Glappet mellan toppen och botten är stort och de sämre seriekonkurrenterna brukar varken Hull eller Derby ha problem med att avverka, kamma fullt mot. Som ni själva kan räkna ut skulle en bortavinst innebära att lagen byter plats i tabellen och Derby tillfälligt kliver upp på förstaplatsen.

Två försvarare out

Försvarsstarkt mot försvarsstarkt – dessa två har släppt in minst (9) respektive näst minst (11) mål i hela serien, men det finns fortfarande flera indikationer på att det här kan bli en underhållande och målrik batalj.

Hull och hemmaplan är en stabil kombination – på åtta matcher har man fem vinster och tre kryss. Målprotokollet har man prytt i alla dessa och motståndarna i tre. Nu är det dock ett helgjutet motstånd Championship-mått mätt man ställs emot – och på det; två ordinarie försvarsspelare är out. Briljante mittbacken Michael Dawson och yttern Andrew Robertson.

Öppnar upp möjligheter för Derby, detta. Inte heller hör det till deras filosofi att backa hemåt – lär inte vara någon av parterna emot att tempot skruvas upp.

2-1/1-1/1-2?

Hur som helst: att båda sidorna nätar spelas till dubbelt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 27/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hull 2,40 williamhill logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Derby 3,30 betrally logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,66 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: