Speltips, Hull City – Liverpool 4/2: Hörntankar till dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2017

Ett finfint hörnspel har vaskats fram inför lördagens Premier League-kamp mellan Hull City och Liverpool. Det är botten mot toppen och det tror vi kommer märkas på matchbilden, varpå ett hörnspel är på sin plats.

Botten, ja. Att Hull City skulle få slåss för att lösa kontraktet med både näbbar och klor, det var som skrivet i sten redan inför spelåret – som nykomlingar, med en knappt förbättrad trupp. Nu har de dessutom blivit av med den stora stjärnan – för övrigt för en summa till skämt – Robert Snodgrass.

Det här kontraktet blir svårt att lösa… Inför matchen är Hull placerade som nästjumbo i tabellen och mer eller mindre allt talar för att de blir ett av de tre lagen som trillar ur serien. Å andra sidan skrälldes en pinne, efter 0-0, in borta mot Manchester United senast. Styrkebesked, fastän det var med en stor nypa tur och tack vare ett fantastiskt målvaktsspel.

Liverpool fäktas i en annan del av tabellen, toppen, och står på andraplatsen. De har dock, liksom alla andra runtom, blivit ifrånkörda av Chelsea med nio poäng som skiljer dem åt. Förra veckan hade de chansen att knappa in när de ställdes mot just dem, men på Anfield skrevs resultatet bara oavgjort, 1-1.

Hörnkalas – för Liverpool?

Formen är tokusel för Liverpool. 1-1 höll på att bli 1-2 mot Chelsea, men de räddades av en straffmiss och innan den matchen hade tre raka förluster radats upp. Bara en av de nio senaste matcherna är vunna, och det var mot Plymouth, division fyra, i FA-cupen.

Ett Liverpool som tappat udden och kommer möta ett samlat försvar – vad talar det för? Hörnor, förstås.

Så länge som Hull har oavgjort eller leder matchen kommer de ställa upp försvarsmuren, hemmaplan till trots. Precis så var fallet senast mot Manchester United och då skrevs hörnstatistiken 1-7…

Liverpool snittar 6,3-3,4 hörnor på bortaplan. Hull snittar 3,5-6,2 hemma.

Det här handikappet borde vara större, helt enkelt.

Liverpool -3,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skapar exakt tre fler – synas till 2,00 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Liverpool -3,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 4/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: