Speltips, Hull City – Manchester United 26/1: Dubbla degen i returen

Spelbloggare Publicerat: 25 januari 2017

Den andra finalisten i Ligacupen ska koras när Hull City ska försöka vända 0-2 till vinst i returen mot Manchester United. KCOM Stadium är platsen och därifrån skickar vi in målpolletter till dubbelt betalt.

Vem kunde tro att Hull skulle vara i cupsemifinal? Efter fyra vinster, varav hela tre på bortaplan, är de ändå här och då är förstås målet att köra ända in i kaklet – men efter 0-2 i baken på Old Trafford är uppförsbacken brant.

De lyckades faktiskt hålla ihop det en bit in i andra halvlek då, Hull. Men i den 56:e minuten kunde Juan Mata skicka in 1-0 och i slutminuterna satte Marouane Fellaini nästa och matchens sista balja. Att hämta in två mål, utan gjorda bortamål, mot ett av landets formstarkaste lag, ja, det blir svårt.

Därtill har Hull City en bottenstrid i Premier League att ta hänsyn till, och den är såklart prioriterad. De står just nu som nästjumbo och har två pinnar upp till säker mark. Kan kontraktet klaras?

Gästerna huserar såklart en bra bit ovanför i tabellen; är en del av de här topp sex-klubbarna som spurtat ifrån resten av tabellen. Det är tajt där uppe, titeln är förvisso mer eller mindre en omöjlighet, men en CL-plats bör absolut kunna plockas om standarden kan hållas uppe.

Rotation lär vi få se åt båda håll. Ändå starka startelvor som presenteras?

Underspelet klickas i

Går ju att vrida på det hela att det kan bli en öppen och därför också målrik historia eftersom Hull, som är så sköra, måste jaga från start.

Men undertecknad lutar istället åt att en rätt sömnig historia väntar oss… Åt vilket håll värdet hittas, det är i alla fall tveklöst.

Hull vet om att det ska extremt mycket till för att det här ska vändas – och om de släpper in ett mål, då är det mer eller mindre en omöjlighet eftersom minst fyra måste in framåt. Tror därför att de med försiktighet kommer till den här fajten.

Manchester United antas fortfarande ha ett massivt bollinnehav och har varit starka på att anfalla utan att blanda in alltför stora riskmoment. Fyra av de fem senaste matcherna har också innehållit max två mål.

Om United, som förmodat, får in matchens första balja – då tror jag att den här historien kommer tappa all dess intensitet.

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i bonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 26/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: