Speltips, Hull – Everton 30/12: Fredagens match från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 29 december 2016

Tabelljumbon Hull City söker febrilt efter en trea när situationen blir alltmer pressad i botten av Premier League. Härnäst kommer formstarka Everton på besök till KCOM Stadium och då plockar vi ut ett smakrikt spel till dubbelt betalt.

Att Hull är fastkedjade i botten av Premier League är allt annat än oväntat. Truppen förstärktes knappt i samband med uppflyttningen från Championship och man har haft svårt att mäta krafterna med motståndet väl i finrummet. 12 pinnar är det snåla facit på 18 matcher och med det skiljer fyra upp till Crystal Palace på säker mark.

Everton öppnade spelåret suveränt, föll därefter ihop – och nu verkar det som att pusselbitarna håller på att falla på sin plats. 2-0-vinsten borta över Leicester följde upp en uddamålstorsk mot Liverpool – matchens enda mål släpptes in i den fjärde stopptidsminuten – och dessförinnan värjdes Arsenal undan med 2-1.

Saknas en del spelare hos båda parter. I Everton får exempelvis Joel Robles fortsatt förtronde i buren till följd av Maarten Stekelenburgs skada. Hemmalaget har spelare som Abel Hernández och Alex Bruce skadade. Tunnar ut en redan tunn trupp.

Everton klasserna bättre

En unikt tunn trupp och skadeproblem därtill – det kommer inte bli enklare för Hull att leverera desto längre säsongen lider. Därför känns de extra utsatta av att ha hamnat i den här positionen och sitsen så pass tidigt, 18 matcher omgångar spelade.

Rätt tufft spelschema för Hull på sistone, men lite mer hade kunnat önskas. Allt som allt; under all kritik och det har blivit mer uppenbart att laget som det ser ut inte håller för spel i Premier League.

Senast? 0-3 i baken mot Manchester City. Man föll ihop sent och det tär säkerligen på självförtroendet att inte kunna lösa resultat, bra prestationer till trots.

Everton kommer till spel med tre finfina matcher i följd. Leicester värjdes undan med 2-0 senast – på bortaplan. Verkligen ett kvitto på att spelarna gör saker rätt just nu.

Det finns inga enkla matcher i Premier League, men att få dubbelt betalt för att ett formstarkt och klasserna bättre Everton ska besegra Hull på KCOM Stadium är i överkant.

Den raka tvåan spelas alltså till 2,00 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor att spela för hos här!

Speltips:

Speltips: Everton vinner, rak tvåa
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 30/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: