Speltips, Hull – Manchester City 26/12: Överdriven tro på mål

Spelbloggare Publicerat: 25 december 2016

Boxing Day bjuder på en sen Premier League-match – Hull City mot Manchester City på KCOM Stadium. Spelbloggare har, som alltid, hittat ett vasst speltips inför matchen!

Trean och titeljagande Manchester City mot nykomlingen tillika tabelljumbon Hull City. En ”walk in the park” för bortalaget?

Det vill i alla fall oddssättarna antyda; i skrivandets stund står 1X2-marknaden i 10,00-6,00-1,35. Går att vrida åt alla möjliga håll – Manchester City är förvisso rätt instabila och har överskattats en hel del, men å andra sidan har Hull bara vunnit en enda av de 15 senaste seriematcherna.

Jumboplats för Hull, alltså. Inte helt oväntat. Så tunn som truppen är, blir man extra sårbara för skador och avstängningar – och frånvarolistan har varit rätt fylld sedan en tid tillbaka. Svårt att sia om kraft kan hämtas för en resa uppåt i tabellen; känslan är – nej.

Manchester City, med Pep Guardiola vid rodret, var den stora favoriten att kamma hem Premier League och är fortfarande med i racet, men upp till ettan Chelsea skiljer hela sju pinnar. Många onödiga poängtapp efter framförallt individuella misstag har satt käppar i hjulen.

Underspelet lockar

Oddsen på målöverspelen är brutalt nerpushade och det finns värde att tälja på de andra sidorna av mållinorna.

Två raka vunna för Manchester City – i synnerhet starkt att vända mot Arsenal – men fullt sprudlande kan man inte påstå att de varit. På senare tid har de faktiskt, i deras mått mätt, varit inblandade i en del tajta historier. Man har haft lite svårare att få hål på samlade försvar. Ganska sällan matcherna kliver över 3,5-målslinan.

Nu saknas den i särklass viktigaste anfallspjäsen i Sergio Agüero. Den spelare som brukar kunna bryta mönster, stå för det lilla extra i offensivt straffområde.

För Hull har 10/11 senaste matcherna klivit under 3,5 mål och för Manchester City är statistiken 7/9 senaste.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid exakt tre mål – spelas till 1,80 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, måndag 26/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: