Speltips, HV71 – Leksand 27/1: Målidé värd 2,60 x polletterna

Spelbloggare Publicerat: 26 januari 2017

Fredagskvällen blir speciell i Kinnarps Arena, där HV71 och Leksand ryker ihop. Förutsättningarna för en fartfylld och underhållande match är fina och vi höjer nivån – testar en 2,60-oddsare.

Klubblegendaren David Petraseks minne i HV71 ska förevigas när hans tröja ska hissas upp i taket i Kinnarps Arena. Dessutom får mittcirkeln under matchen ett nytt utseende, prydd med hans namn. Givetvis blir det en speciell kväll i Jönköping…

Rent sportsligt är matchen av klart större betydelse för Leksand, som fortsatt spelar med kniven mot strupen. De är näst sist i tabellen, men åtminstone kopplat kontakt Örebro ovanför – nu skiljer bara två pinnar dem emellan – och det ser ut att bli en liten match i matchen mellan dem om vilket lag som landar på säker mark.

Men förstås också betydelsefulla pinnar på spel för även HV71. Slutspelsbiljetten är mer eller mindre redan säkrad, fast mycket på spel om de enskilda platserna i topp sex. HV71 är nu fyra i tabellen, skulle kliva upp en plats vid händelse av en vinst men jagas också häck i häl.

Målpolletter – in!

Det här har alla möjligheter att bli en fantastiskt underhållande match.

Och det mycket tack vare att Leksand är ena halvan av matchen. Det har full rulle när de spelat på sistone, mycket fart – på gott och ont. Rena målpartajen, med målen fördelade åt båda håll.

Nu senast föll Leksand med 3-4 borta mot Djurgården – en match med flera olika ansikten; en rätt vass offensiv, liksom svajig defensiv. Dessförinnan krossades, mycket oväntat, Linköping med 5-1 inför hemmapubliken. De fem senaste matcherna har alla passerat 4,5-målslinan och fyra av dem 5,5-ditot.

Varit rätt bra fart i HV71 på sistone också. 2-3-förlusten borta mot Skellefteå senast bröt en vinstsvit på fem raka bataljer. Dessförinnan krossades Örebro, som är ett liknande motstånd som Leksand, med 5-1 i Kinnarps Arena. 2/4 senaste matcherna över 5,5 mål.

Därtill, de två senaste inbördes mötena har slutat i 5-2-vinster för HV71. Liknande siffror nu?

Över 5,5 mål spelas till 2,60x hos Unibet (1 000 kronor bonus). Ser en stor risk för oddsdropp, så det är bara att investera i tid!

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, fredag 27/1
TV:  cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: