Speltips inför AEK Aten – Benfica 2/10: Överodds på hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 2 oktober 2018

Betways oddssättare har hamnat helt fel inför mötet mellan AEK Aten och Benfica, på hörnmarknaden och en specifik lina. Det måste utnyttjas – innan en väntad reaktion kommer.

Annons:

Grupp E:s premiärförlorare i Benfica och AEK Aten står nu inför ett måstemöte. En förlust vore förödande, en vinst att föredra. Bakom Bayern München, som vi nästan kan räkna med kommer plocka förstaplatsen, står Ajax som den tredje konkurrenten. Ganska öppet där, är känslan.

Men det är klart mer press på AEK Aten, efter en helt misslyckad premiär mot nämnda Ajax. De föll ihop som ett korthus i den andra halvleken och när allt var avblåst stod siffrorna i 0-3. Fatalt misslyckande.

Benfica visste man skulle få enorma problem med världspjäsen Bayern München i premiären, trots hemmaplan. 0-2 i baken var såklart inte bra, men knappast siffror att skämmas över. Där räckte de helt enkelt inte till. Så enkelt kan det vara ibland.

Hélder Lopes samt Marko Livaja är avstängda för AEK Aten. Utöver det står Lucas Boyé, Paris Babis och Christos Albanis på kanske-listan. Där hittas även Benficas kvartett bestående av Nicolás Castillo, João Felix, Gabriel Pires och Filip Krovinovic. Med all säkerhet saknas Jardel och Tyronne Ebuehi.

Tack och bock, Bwin!

Benfica har alla chanser att styra och ställa denna afton. De är klara favoriter, har ett starkare material och skickade exempelvis ut AEK:s landskonkurrenter PAOK med 5-2 över 180 minuter.

Så, ett Benfica som – i alla fall under större perioder – förmår att trycka ner AEK Aten i banan samt kommer till offensiva situationer?

Därför är det lite förvånande att Benficas hörnlina är nedplitad till 4,5. Vi hade velat skruva upp den ett heltal.

Flera bookies är nere på siffror runt 1,50x för överspelet på linan, men Bwin står för en enorm miss och erbjuder oss 1,87 gånger pengarna för spelet- Ett markant överodds.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Benfica över 4,5 hörnor
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, tisdag 2/10
TV:  viasatsport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.