Speltips inför AFC Bournemouth – Manchester United 3/11: Fortsatt överskattning

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2018

Vitality Stadium är platsen och de medverkande AFC Bournemouth, ett av årets utropstecken, samt Manchester United. Här anser vi oddssättarna ha hamnat snett ute. Helt snett.

Annons:

Kan det kanske till och med bli på tal om Europaspel? Projektet AFC Bournemouth, för det är precis vad det är, bär frukt; har blivit en stabil pjäs i Premier League och hittas till och med uppe i toppen av densamma nu. En av männen vid rodret: tränaren Eddie Howe, som suttit på posten under resans tid, med sin moderna och uppenbart effektiva fotbollsfilosofi.

Hittills har det, med tio seriematcher avverkade, räckt till en plats som sexa i tabellen och i Ligacupen har tre motståndare, om än alla från lägre divisioner, värjts undan. Väl i den kommande kvartsfinalen väntar Chelsea. Ett stort prov.

Så, Manchester United då? De kan ha fått en vitamininjektion och kick av 2-1-vinsten över Everton på Old Trafford förra veckan, men imponerar fortfarande inte och skörden är alldeles för knapp. Av de åtta senaste matcherna, serie-, cup, och Europaspel inräknat, är blott två vunna och det facit understryker bara problemen som finns.

Glappet till toppen av Premier League, där en klubb som Manchester United, med deras historia och ekonomiska muskler, helt enkelt hör hemma har växt i rask takt och inför helgens matcher parkeras åttondeplatsen på.

Stort värde

Att det fortfarande finns en övertro på Manchester United från marknadens och oddssättarnas sida är uppenbart och det tas ofta till överdrift och det har vi på Spelbloggare utnyttjat vid flertalet tillfällen under spelåret – och det är tanken att vi ska även här…

Bournemouth har fem vinster och ett kryss på de sex senaste matcherna, spelar utsökt fotboll och ännu syns inte tendenser till att dippen ska komma – om den ens kommer. Kandidat för Europaspel? Absolut. Det måste ändå slås fast.

På bortaplan är Manchester United extra veka och att ett blytungt möte med Juventus i Champions League väntar kommande vecka kan påverka uppladdningen något, om än inte alltför mycket.

Gästerna har dessutom Marouane Fellaini och Diogo Dalot indisponibla på grund av skador. Antonio Valencia, Scott McTominay och Phil Jones är utöver det tveksamma. Enda frågetecknet för Bournemouth är på Joshua King.

+0,5 mål (asian handicap) på AFC Bournemouth är en no-brainer till oddset 1,81 och det presenteras av Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: AFC Bournemouth +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 3/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.