Speltips inför AFC Wimbledon – West Ham 26/1: En ”walk in the park”

Spelbloggare Publicerat: 26 januari 2019

Lördagen summerar vi på Spelbloggare med ett speltips från FA-cupmötet mellan AFC Wimbledon och West Ham United i den fjärde rundan. Blir det kattens lek med råttan eller har vi ett bud på skräll?

Annons:

AFC Wimbledon mot West Ham United. 20:45 på Eurosport 1, Eurosport Player eller Dplay. Detta i en cup som ofta tituleras som skrällarnas cup…

På pappret är skillnaderna klubbarna emellan fundamentala, i mån av respektive spelartrupp, ekonomiska muskler och organisation. AFC Wimbledon är en omtalad klubb som i modern tid fått utstå perioder av svår motvind, men också haft sina framgångar.

För närvarande hittas AFC i League One, tredjedivisionen, och är där placerade som jumbo. Hoppet om ett nytt kontrakt håller sakteliga rinna ut i sanden, de har åtta pinnhål upp ovanför strecket och försvinnande lite talar för att det skulle kunna vända inom kort.

FA-cupen har nästintill varit det enda positiva inslaget under hela säsongen. Haringey Borough, Halifax Town samt Fleetwood Town är de som hittills värjts undan och samtliga på bortaplan.

Lockande bortaodds

Men nu tar det väl stopp för AFC Wimbledon? West Ham United är ett motstånd på en helt annan nivå än de hinder som de lyckats passera och fokus borde – måste – vara på kontraktsstriden i League One snarare än FA-cupen.

Hit kommer de, AFC, också med dubbla förluster i bagaget – med den samlade målskillnaden om 1-7 i dessa…

West Ham blandar en hel del, från vecka till vecka. Exempelvis följdes derbyskalpen mot Arsenal, en 1-0-vinst, upp med en 0-2-förlust när AFC Bournemouth besöktes för exakt en vecka sedan.

Här i FA-cupen har West Ham skickat ut Birmingham City, vars slagkraft är brutalt mycket större än Wimbledons, efter 2-0 på London Stadium. Startelvan som presenterades innehöll flera kvalitativa namn och det visar på att cupspelet det facto tas på allvar – och då ska det här bli en bekväm ”walk in the park”.

LeoVegas ställer ut hela 1,98 gånger pengarna för West Ham -1,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – och där ser vi en överhängande risk för att oddset ska dippa. Vi rekommenderar därför att klippa till i tid.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 + 200 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, lördag 26/1
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.