Speltips inför Ajax – Tottenham 8/5: Avgörandet är här!

Spelbloggare Publicerat: 8 maj 2019

Nu är det storskrällarnas tur – blir det Ajax eller Tottenham Hotspur som kammar hem den andra finalbiljetten i Champions League? Det är fördel holländarna och här hittar ni vårt speltips inför returen.
Annons:
Oddsboost: 11,0 på Ajax eller 21,0 på Tottenham. Läs mer här. Regler & villkor gäller.

Annons:

Världens största titel. Det sista hindret innan den stora finalen. Vem kunde tro att framförallt Ajax eller för den delen Tottenham skulle komma ända hit?

Matchtiden är 21:00 och matchen är TV-sänd på Viasat Premium, Viasat Ultra HD eller Viaplay. En mycket, mycket spännande 90-minutershistoria är att vänta. Tro inte annat.

Inför denna returfajt är det Ajax som står som favoriter och det efter att ha vunnit med ett mål mot noll i London. De har bara fortsatt skrälla och imponera – skickat ut Juventus såväl som Real Madrid med bravur – och inte visat den minsta respekt för motståndarna. Offensiv fotboll i världsklass.

Att Tottenham nått hit är redan en historisk skalp, men de är förstås ute efter mer. Problemet är dels uppförsbacken när dubbelmötet är i dess halvtidspaus och dels att formen helt och hållet har tappats; spelartruppen är skadeskjuten och till synes tröttkörd. De har nu tre raka 0-1-förluster uppradade samt torskat fem av de sex senaste matcherna.

Framförallt handlar det om avbräcket på Harry Kane, men också Serge Aurier och Harry Winks. Osäkert är det runt Jan Vertonghen samt Erik Lamela. Ajax har enbart Carel Eiting out.

Värdet på ”Spurs”

Ajax står med ena foten i Champions League-finalen och hoppas kunna hålla undan de avslutande 90 minuterna, vilket de förstås ska ha alla chanser till – men det blir inte enkelt. Såklart inte.

Hur man än vrider och vänder på det är Tottenham, med eller utan Harry Kane, normalt extremt vassa. De har höga höjder och har vid flera tillfällen visat upp det även under den här perioden av sämre resultat. Dubbelmötet i CL-kvartsfinalen mot Manchester City var fenomenalt utförd.

Här är dessutom Ajax medvetna om att ett kryssresultat skulle ta dem vidare till finalen och att det således kan vara lite mer avvaktande. Hur hanterar de den situationen? Oavsett vad, om matchen leds framåt slutet – då kan det bli att backa hemåt i en större mån.

Känslan är att marknaden, faktiskt för ovanlighetens skull, överskattar Ajax inför returmötet. Här menar vi att värdet tveklöst finns på Tottenham. 0-1 eller 1-1, kanske? Det känns som oerhört sannolika utfall efter 90 minuter.

Spelet blir Tottenham Hotspur +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid lika eller bortavinst – till oddset 1,76 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kr omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 8/5
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.