Speltips inför Al Khaleel – Quwwat Falistinia 20/3: Klasskillnad i Palestina

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2020

Det blir ingenting annat än enorm klasskillnad när Quwwat Falistinia besöker topplaget Al Khaleel i den paletinska ligan fredagen den 20 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte utan att abstinensen för sport i allmänhet och sport i synnerhet börjar synas runt om i Europa där flertalet tunga ligor har valt att pausa sin verksamhet tills vidare. Men en sak är säker, och det är att det spelas fotboll i andra delar av världen som man kan sätta tänderna i.

Ur ett rent bettingperspektiv gör det att dagarna går att överleva på ett betydligt mer behagligt sätt, och den här fredagen hittar vi bland mycket annat ett par speltips från Palestina där ligan fortfarande är igång. West Bank League är vad namnet är, och det säger väl en del bara det.

Hur som helst spelas ett intressant möte mellan topplaget Al Khaleel, för närvarande lag nummer fem i tabellen, och bottenlaget tillika jumbon Quwwat Falistinia. Det här har inte varit en särskilt rolig säsong för deras del.

Förra gången Quwwat Falistinia spelade mot samma motstånd var i höstas, och då föll man med hela 4-0 på sin egen hemmaplan. Det i sig säger en del om klasskillnaden mellan lagen, som man alltså inte kan ta och blunda för inför det här mötet.
Annons:

Quwwat Falistinia förlorar igen

Quwwat Falistinia ligger hopplöst sist och har bara tagit fyra poäng, alla via oavgjorda matcher, på sina 19 försök under ligasäsongen. Med totalt 52 insläppta mål har Quwwat Falistinia också det klart sämsta målsnittet vad gäller insläppta mål, men att man dessutom bara har gjort tio framåt gör att Quwwat Falistinia också är det klenaste laget vad gäller egen målproduktion i hela ligan. Målskillnaden på -42 blir därmed också sämst.

Redan nu står det klart att man kommer ramla ur högstaligan, och det finns inte mycket tid kvar att försöka rädda någon form av heder heller.

Al Khaleel å sin sida ligger femma och kan klättra ett par placeringar. På sin egen hemmaplan har man konsekvent varit starka, och vi kan inte se någonting annat än att man snabbt tar kommandot om den här matchen.

Al Khaleel halvtid/fulltid spelas till fina 1,70 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Spela casino hos Casumo – få hela 20 000 i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Al Khaleel halvtid/fulltid
Odds: 1,70
Bolag: Casumo
Spelstopp:  17:00, fredag 20/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: