Speltips inför Albanien – Italien 9/10: Enormt spelvärde erbjuds

Spelbloggare Publicerat: 9 oktober 2017

Att Italien blir tvåa och får spela playoff mot VM är redan klart – men det finns fortfarande lite att spela för. Från deras avslutande batalj, där Albanien besöks, har vi lyckats identifiera fint spelvärde på målmarknaden.

Utfallet i VM-kvalets grupp G kunde inte ha blivit mer väntat än såhär, när tabellen redan är satt inför de avslutande matcherna under måndagskvällen.

Spanien har säkrat deras plats som etta och är sålunda klara för vad som komma skall under nästa år, världsmästerskapet i Ryssland, vilket inte kan förvåna en enda kotte. Åtta vinster, ett kryss, en intakt nolla i förlustkolumnen samt 35 mål framåt och blott tre bakåt. Ren och skär dominans, även i nyckelmatchen hemma mot just Italien, som de vann med 3-0.

Därbakom återfinns alltså Italien, som levererat ungefär vad som kan efterfrågas – även om de naturligtvis hade velat kunna sätta hårdare press på spanjorerna i den huvudmatch som utspelades i september månad. Därefter har det sett lite smålojt ut; först en knapp uddamålsvinst över Israel och senast ett kryss när Makedonien togs emot i Rom. Svårt att tända till?

Utav Albanien kan absolut inte krävas mer än vad de levererat. De stora namnen saknas och truppen är på sin höjd medioker – absolut inte av mästerskapsmaterial. Tredjeplatsen parkeras på just nu och den ser ut att behållas, i och med att Israel inte bör räcka till i deras sista match.

Nio av nio matcher med minst två mål

Seedingsgrupp 1 eller 2 – utfallet i den här matchen kan påverka i vilken av dessa som Italien hamnar i. Med all säkerhet blir det den förstnämnda och enbart en förlust skulle innebära att fallet kan bli annorlunda. Och inte ska det väl bli på tal om en sådan här?

Däremot lockas vi inte av de snåla siffror som dukas ut på spelen till Italiens favör inför matchen och riktar istället in fokus på målen. Underskattas möjligheterna för de denna afton? Det menar undertecknad bestämt.

Italien är väl inte en av de mest sprudlande av europeiska fotbollsjättar, men det har ändock blivit en del målrika bataljer under kvalet – inte minst på resande fot, där de sett sårbara ut. Endast mot Liechtenstein har nollan hållits och alla fyra matcher har passerat den klassiska 2,5-målslinan.

Nu behöver inte Albanien inte bevaka resultat heller, även om deras mål med matchen kan antas bli att – hålla hedern i behåll. Försvarsspelet lämnade dessvärre, för deras del, en hel del att önska i förra veckans match mot Spanien, där uppförsbacken var på tre mål redan efter 26 minuters spel. 0-3 skrevs också förlustsiffrorna.

Statistik värd att beakta inför matchen; alla nio av Albaniens kvalmatcher har innehållit minst två mål.

Över 2,0 mål (asian handicap) är absolut värt att syna till 1,70 gånger pengarna hos Bethard. Insatsen tillbaka om det skulle bli exakt två mål i matchen.

  Rygga spelet hos Bethad – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 9/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: