Speltips inför Amiens – Angers 8/1: Ångestdrypande bottenfajt

Spelbloggare Publicerat: 8 januari 2019

Svårighetsgraden och oddset skruvas upp några hack inför en av kvällens två Ligue 1-matcher – den så ångestladdade bottenfajten mellan Amiens SC och Angers SCO.

Annons:

Känner ni hur det dryper av ångest? Det är ett superladdat möte som ska utspelas på Stade de la Licorne.

Kvällens värdskap, Amiens, hittas på platsen precis ovanför kvalplatsen nedåt i seriesystemet och har ynka pinnen ner till densamma. Angers är i deras tur ett par platser och pinnhål före motståndarna. Ett äkta sexpoängsmöte, med andra ord…

Vad som också höjer tempen inför matchen är att båda parter före uppehållet lyckades steppa upp och samla in en del av värde. Amiens med ett bortakryss mot Bordeaux och en bortavinst över Guingamp. Gästerna har till och med lyckats rada upp fem förlustfria seriematcher, men där de fyra senare slutat med oavgjort utfall.

Redan förra veckan var lagen tillbaka i farten, om än i mindre betydelsefulla cupmatcher när allt fokus måste vara på överlevnadsstriden i finrummet. Amiens skickade trots detta ut Valenciennes, 1-0, medan Angers förlorade med de omvända siffrorna mot amatörklubben Viry Chatillon.

Såväl Amiens som Angers saknar tre pjäser vardera inför matchen. De förstnämndas Bongani Zungu, Moussa Konaté och Ganso är indisponibla och de sistnämndas Yoann Andreu, Vincent Pajot samt Flavien Tait dito.

Rädslan att förlora – störst?

Viljan att vinna eller rädslan att förlora – vilken känsla är starkast? Vi misstänker att man ser större risker än möjligheter med matchen och att den således kan bli en tillknäppt historia. En tajt sådan.

Varken Amiens eller Angers är direkt sprudlande, fastän de steppade upp före uppehållet, och bortalaget har, som nämnt, kryssat fyra seriematcher efter varandra. Försvarsspelet har hållits ihop. Händer mindre framåt i banan.

Krysset ser ut som ett logiskt utfall av matchen och när vi får över trippla insatsen för tecknet, då tvekar vi inte på att klippa till.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, tisdag 8/1
TV: 
Stream:  viaplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.