Speltips inför Argentina – Chile 6/7: Två sura förlorare i semifinalen

Simon Pålsson Publicerat: 6 juli 2019

Chile har två raka vinster mot Argentina i finaler i Copa America, men när det är dags för bronsmatch känns argentinarna snäppet hetare va?

Annons:

Det här är två lag som vi har gjort oss vana vid ska spela final när det är dags för Copa America. Den ärofyllda sydamerikanska turneringen, som alltså avgörs vartannat år, har haft finallagen Argentina och Chile i två raka upplagor. Men den här gången får lagen möta varandra i bronsmatchen efter att snöpligt ha förlorat respektive semifinal.

Det är med andra ord två väldigt sura förlorare som nu ska göra upp om bronspengen och som vanligt inför en bronsmatch är det svårt att veta hur motiverade spelarna är. Tar besvikelsen efter semifinalerna över eller går det att fokusera om?

I just det här mötet finns det ett par doser revanschlusta från Argentina också, någonting som ställer saker och ting på sin spets. Chile har dessutom sett betydligt svagare ut i den här turneringen än under tidigare två upplagor, varpå känslan är att Argentina är det klart bättre laget.

Märk väl att Chile vann 2015 (på hemmaplan) efter 4-2 i finalen och sen med hela 4-1 i finalen två år senare i USA. Det var med andra ord rätt mustiga vinster som argentinarna gärna går vidare från. Det bästa sättet att göra det är förmodligen att smälla tillbaka med en vinst och att därigenom knipa en medalj.

Argentina vinner det här

Låt oss också konstatera att det inte finns några avbräck att nämna i något av lagen inför bronsmatchen och såvida det inte snurras på spelare ställer båda landslag upp med det som får betecknas som deras starkaste möjliga elva i just den här turneringen. Det är värt att ha med sig.

Med det sagt ska sägas att Argentina har en sagolik bredd i sin offensiv och såklart kan rotera in ett par spelare som är besvikna för utebliven speltid i semifinalen. De är säkerligen mer sugna på att visa förbundskaptenen hur mycket de faktiskt saknades i förlusten.

Argentina föll för övrigt med 2-0 mot Brasilien i sin semifinal, medan Chile förlorade med hela 3-0 mot chocklaget Peru. Det är en stor skillnad i både resultat och prestation.

Argentina är det bättre laget här och spelas att vinna matchen under ordinarie tid till 1,91 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Argentina vinner
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, lördag 6/7
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.