Speltips inför Argentina – Colombia 16/6: Är det läge nu?

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Argentina och Colombia gör upp i Copa America natten till söndagen den 16 juni, men matchen spelas i praktiken den 15 juni. Vi har ett härligt speltips.

Annons:

Sent på lördagsnatten, eller möjligen extremt tidigt söndag morgon, är det äntligen dags för det som får beskrivas som det första tungviktsmötet i Copa America. Uppladdningen några timmar innan med Venezuela och Peru är såklart en fin aptitretare med tanke på vikten av den matchen, men det går inte upp mot stjärnfyllda lag som Argentina och uppstickarna Colombia.

2003 var senaste gången som Argentina vann Copa America och efter att ha förlorat finalen i två raka upplagor är vi säkra på att det stjärnspäckade argentinska landslaget är redo för revansch nu. Det har man i för sig trott nu länge, snarare i 17 år. Det gör att vi ändå har en viss skeptism till det argentinska landslaget, som VM-förlusten för ett par år sedan till trots ändå har en historia av att inte riktigt få till det i stora sammanhang.

Men nu spelas mästerskapet på brasiliansk mark och för Argentina finns det inte ett bättre läge att verkligen göra sina röster hörda än på rivalernas hemmaplan. En historisk vinst i Copa America på brasiliansk mark vore precis vad den argentinska landslagsfotbollen behöver för att hitta tillbaka till fornstora dagar igen. Tror vi.

Ett givet målspel

Om vi ser till trupperna som båda lagen har me dsig finns det all anledning att skruva in kanalen för att kunna se den här matchen, hur sent den än må spelas. Det finns extrem kraft i båda trupperna och inte minst i offensiven finns det spelare som är värda ett extra omnämnande. Argentina har som vanligt problemet att formera hela startelvan och som vanligt är det spelare som inte ens får plats i truppen. Men Sergio Aguero, Lionel Messi, Angel Di Maria och Roberto Pereyra är några av spelarna som ger osannolikt bra offensiv kraft till det argentinska laget.

Visst, Colombia är såklart inte helt på samma nivå men spelare som Cuadrado, Radamel Falcao, James Rodriguez och Muriel ger en bra kraft till offensiven. Sen finns det härliga spelare som David Ospina, David Sanchez och Yerry Mina som både ger defensiv stabilitet, men också kraft på offensiva fasta. Det såg vi inte minst i sommarens världsmästerskap.

Vi tror också att lagen, som delar grupp med Paraguay och Qatar, gärna öppnar med en vinst för att få lite andrum. Det är också prestigefyllt att få en bra start och slå en annan guldkandidat på fingrarna direkt.

Båda lagen göra mål väntas då det blir en offensiv match. Det måste bara bli så. 1,95 gånger pengarna hos Bethard är dessutom ett tillfredsställande odds.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  00:00, söndag 17/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.