Speltips inför Argentina – Paraguay 20/6: Skarpt läge direkt

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Copa America bjuder på en nattmatch när Argentina och Paraguay gör upp den 20 juni. Det lämpar sig med ett speltips inför detta ångestmöte.

Annons:

Det smällde till ordentligt redan i den första omgången av årets Copa America, en turnering som alltså spelas på brasiliansk mark. När antagonisterna Brasilien är värdland vill såklart Argentina, som inte vunnit turneringen sedan 2003, gärna knipa titeln med framför näsan på brassarna.

Men efter premiäromgången finns det inte så mycket som talar för att så ska kunna bli fallet. Argentina förlorade nämligen med 2-0 mot Colombia efter en svag insats där det colombianska landslaget visade prov på effektivitet. Det argentinska landslaget fortsätter att brottas med problemet att få ihop kollektivet. Det finns så mycket potential som inte ens utnyttjas i det här landslaget.

Paraguay då? Jo, det är motståndet som väntar i gruppspelets andra omgång för Argentina. Inte heller här tror vi på en enkel match för det argentinska landslaget. Det här är ett motstånd som inte ska underskattas, utan som faktiskt har visat sig svårslagna många gånger förut.

Däremot är Paraguay inte vidare glada efter sin premiär mot Qatar. Då förlorade laget två poäng efter 2-2. Detta i en match där laget dessutom hamnade i 2-1-underläge och med nöd och näppe fick med sig någonting alls. Ett svaghetstecken? Ja, det är oroande.

Spel på målmarknaden

Argentina har en mycket stark trupp med sig och kan laborera med i stort sett samtliga spelare inför sin andra match i Copa America. Den enda spelare som inte finns med är Esteban Andrada, som har en skada och inte kommer att spela i Copa America alls.

Nu återstår att se hur laget formeras efter den svaga insatsen i premiären mot Colombia. En sådan som Paulo Dybala, som inte ens fick hoppa in senast, är säkert ganska sugen på att få speltid här. Men hur tänker egentligen förbundskapten Lionel Scaloni?

Paraguay är också besvikna med sin öppningsmatch i turneringen och det återstår att se hur laget formeras nu. Derlis Gonzalez stod för ett fint inhopp senast och kan spela från start nu. Däremot finns det inga skador att tänka på.

Båda lagen göra mål spelas till 2,10 gånger såsen hos Betway då det vi egentligen bär med oss från premiäromgången är hur båda lagen läcker defensivt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  02:30, torsdag 20/6
TV:    tvtio logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.