Speltips inför Armenien – Bosnien-Hercegovina 8/9: Tidigt EM-kval

Simon Pålsson Publicerat: 8 september 2019

Det blir ett återkommande målspel inför EM-kvalmatchen mellan Armenien och Bosnien-Hercegovina som har tidig matchstart söndagen den 8 september 2019.

Annons:

Det är traditionellt sett så att EM-kvalmatcher spelas sent på kvällarna, oavsett om det är en helg- eller vardag som matchen ska gå av stapeln. Men av säkerhetsmässiga skäl kommer matchen mellan Armenien och Bosnien-Hercegovina spelas redan 15:00 och det gör att söndagen sträcks ut över längre tid.

Nu finns det intressanta matcher att följa både vid 15:00, 18:00 och såklart på den numera etablerade, klassiska avsparkstiden 20:45.

Mötet mellan Armenien och Bosnien-Hercegovina är inte heller någon slags utfyllnadsmatch, utan verkligen ett möte som har sitt eget värde. Det är en match mellan två lag som av olika skäl är i stort behov av att plocka tre poäng. Det är också två lag med en bra offensiv spets. Det gör att förväntningarna är ganska höga inför matchen.

Annons:

Målspel hämtas

Bosnien-Hercegovina har ett ordentligt övertag på Armenien rent psykologiskt, med tre raka vinster, varav en vinst så sent som i mars månad i EM-kvalet. Då vann laget med 2-1 på hemmaplan efter en intensiv, men jämn historia mellan två bra lag.

Om vi ser till tabellen är söndagens möte sannerligen viktigt. Bosnien-Hercegovina har en poäng till godo på Armenien, men båda lagen är i behov av en bra poängskörd under andra halvan av kvalet för att kunna nå EM 2020. Med tanke på att kvalupplägget har förändrats på senare tid är det här två nationer som rimligen bör ha målet att nå Europamästerskapet.

Bosnien-Hercegovina kommer från ett möte med Lichenstein då laget gjorde hela fem mål. Armenien å sin sida har gjort mål i tre raka matcher, varav senast i förlustmötet med Italien. Det bådar gott.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1.74 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 8/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.