Speltips inför Arsenal – BATE 7/12: Luktar målpartaj

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2017

Det är ett Arsenal som kan vara extra avslappnat som ställs mot alltmer desperata, vitryska BATE på Emirates Stadium. Kombinationen anser vi tala för en viss typ av matchbild och ett specifikt speltips.

Bortaförlust mot Köln. Endast oavgjort hemma mot Röda Stjärnan. Trots två sämre resultat i de senaste matcherna har ”Gunners” redan säkrat slutspels- och förstaplatsen i deras Europa League-grupp.

Detta kan förklaras i hur tajt det varit mellan resterande medverkande, som alla plockar poäng av varandra. Röda Stjärnan och Köln står båda på sex hopspelade pinnar medan BATE är en under dem. Därför kan kvällens bortalag enbart avancera vidare om det skulle sluta oavgjort i den parallella matchen med denna samt att de vinner här.

För Arsenal är siktet helt inne på helgens fajt mot Southampton, där det finns revansch att utkräva efter den senaste förlusten mot Manchester United. Fortsatt väntas det roteras hejvilt i startelvan medan BATE satsar allt på knock out; har truppen hel och kan ställa ut den bästa möjliga startelvan.

Öppen matchbild

Det är fortfarande oklart hur Arsenal kommer formera deras startelva. Säkert är i alla fall; rotation blir det – på nästan alla positioner.

På spets- och de mer offensiva positionerna finns det fortfarande stora kvalitéer, i spelare som Jack Wilshere, Theo Walcott och Oliver Giroud. Dessa, med flera, kommer ständigt utsätta BATE:s backlinje för hot och Arsenal borde rimligtvis få pryda målprotokollet. Nu kan de dessutom spela mer avslappnat, läs: framåtlutat?

Mindre tilltro har undertecknad till den defensiv som kan presenteras. Eftersom Mustafi och Koscielny är indisponibla, står det klart att försvarstrean kommer byggas runt Per Mertesacker – kanske med Holding och Debuchy som partners. Långtifrån en backlinje att lita på.

BATE kommer jaga trean och lär få en hel del att säga till om, mot ett roterande och avslappnat Arsenal. Tror absolut de har nycklarna för att hota ett b-betonat motstånd, som har en extra sårbar defensiv.

BLGM – ja finns till 1,73x och det är värt att syna. Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel x 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 7/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: