Speltips inför Arsenal – Manchester United 25/1: Målskytt och 3,30-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 24 januari 2019

Manchester Uniteds facit är alltjämt prickfritt sedan Ole Gunnar Solskjaers inträde i klubben. Förblir det så efter den fjärde rundans FA-cupmöte borta mot ett svårbedömt Arsenal på Emirates Stadium? Från oss på Spelbloggare levereras en 3,30-oddsare till speltips.

Annons:

FA-cupen är fortfarande i dess tidiga fas, den fjärde rundan, och merparten av de matcher som ska spelas är rena lättviktsfajterna. Men från Emirates Stadium är det två av landets största klubbar som ryker ihop, i en match som kan bli en pulshöjdare värd namnet.

Det handlar om ett enkelmöte som eventuellt kan slå ut i ett omspel på Old Trafford vid händelse av ett kryss.

Stärkta av hemmaplansfördelen och kanske framförallt den storartade 2-0-vinsten över Chelsea på just Emirates Stadium i veckan, får Arsenal axla ett knappt favoritskap i det enskilda mötet. När speltipset var skrivet och publicerat stod 1X2-oddsen i 2,60-3,60-2,75.

Annars är det ett Arsenal som också har sina djupa dalar, inte minst i de på pappret lite tuffare matcherna. Ni minns väl 1-5-förlusten mot Premier League-serieledande Liverpool före årsskiftet och 0-1-diton mot West Ham United häromveckan?

Under Ole Gunnar Solskjaer har ”De röda djävlarna” fortfarande ett perfekt facit; sju matcher och sju segrar. Merparten av dessa har varit av lite enklare karaktär, men relativt färskt i minnet finns en storskalp tillika 1-0-vinst borta över Tottenham Hotspur.

På truppfronten är det stora nyhetsvärdet att Marcus Rashford, som varit i så fin form, mest sannolikt missar matchen för Manchester United. Även Luke Shaw är tveksam medan Chris Smalling, Marcos Rojo samt Marouane Fellaini saknas. Arsenal har Rob Holding, Danny Welbeck och Héctor Bellerín borta. Osäkra står Konstantinos Mavropanos, Henrikh Mkhitaryan samt Emile Smith-Rowe som.

Poängskörden fortsätter

Rotation kan det bli på tal om från båda håll, även om det mest sannolikt blir snudd på ordinarie startelvor. I samband med att nivån redan i den här fasen höjs så drastiskt, vill man lämna så lite som möjligt till slumpen. En match som tas på allvar.

Värdeluckorna ser vi som små, kanske till och med minimala, på de klassiska marknaderna och framförallt 1X2-marknaden. Då blickar vi istället åt andra håll…

Och det som hittats är ett målskyttespel. Spelaren i fokus är Paul Pogba, som bekant blommat ut helt efter tränarbytet och i sin friare samt således mer offensiva roll.

Assisterna och målen radas upp på löpande band och på de fem senaste matcherna har han stått för lika många fullträffar. Senast när Brighton & Hove Albion besökte Old Trafford spräckte han nollan från 11 meter.

Att fransosen blir målskytt på nytt spelas till fullt acceptabla 3,30 gånger pengarna hos LeoVegas, som vi kan erbjuda er läsare en unik bonus hos.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få en unik bonus: 2 000 kr + 200 kr gratisspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Paul Pogba målskytt ”anytime”
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:55, fredag 25/1
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.