Speltips inför Arsenal – Sporting 8/11: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2018

Har Sporting CP nycklarna för att sätta stopp för ett fruktansvärt formstarkt Arsenal i Europa League, på Emirates Stadium? Vårt speltips, oddsen och allt inför matchen tas del av här hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Gruppspelet vänder, halva är avverkat, och Arsenal har redan ena foten i slutspelet. Klubben tillhör en av de stora favoriterna i Europa League och förutom att en stor titel är på spel, skulle en sådan också leda ut i Champions League – om de misslyckas med det i Premier League. En livlina.

De tre matcherna är alla vunna och även om treor är att räkna med, kanske till och med kräva, mot ukrainska Vorskla samt azerbajdzjanska Qarabag. Mer av ett styrkebesked var det när Danny Welbeck smällde in matchens enda mål, i den 77:e minuten, borta mot Sporting häromveckan.

Gemensamt hade de båda att de stod på full pott inför den matchen och Sporting CP har alltjämt toppchans på en slutspelsplats. De har en trea ner till Vorskla inför torsdagens matcher och är att betrakta som klart bättre än de två konkurrenterna nedan. Hyfsad Europaklass…

Raphinha, Stefano Sturaro, Stefan Ristovski och eventuellt Emiliano Viviano, Rodrigo Battaglia samt Abdoulaye Diaby hittas på bortalagets frånvarolista. Även Arsenal har, som de haft en bra tid tillbaka, flera spelare borta: Carl Jenkinson, Konstantinos Mavropanos, Mohamed Elneny samt Laurent Koscielny. Oklart runt Ainsley Maitland-Niles, Sokratis och Nacho Monreal.

Position på målmarknaden

Lite smårotation, utöver de skadade spelarna, kan vara att från Arsenal. Dock långtifrån på varenda position och en stark startelva, som hade varit konkurrenskraftig i såväl Premier League som Europa League, blir det. Oavsett vad – skillnaderna kan neutraliseras lite smått…

Matchen i Lissabon var en mycket tät historia och det var med blotta förskräckelsen som Arsenal kom undan.

Tätt på nytt, även nu? Åtminstone tätare än vad oddssättarna vill tro, tänker vi. Krysset är, trots allt, ett resultat som skulle sitta väl på sin plats för både Arsenal och Sporting. Kan bädda för en matchbild, beroende på resultat framåt sluttampen, där det bevakas mer än riskeras.

Sex av Sportings sju senaste Europamatcher har innehållit max två mål under ordinarie speltid. Mer fart och fläkt har det blivit när Arsenal varit i farten, men vi känner ändå att en målsnål historia kan vara att vänta på Emirates Stadium.

Under 2,5 mål tas till 2,30 gånger pengarna hos LeoVegas. Den som vill säkra upp lite kan kliva in på en 3,5-lina till fullt acceptabelt betalt också.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, torsdag 8/11
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.