Speltips inför Arsenal – Stoke 1/4: Spännande rivalmöte

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2018

Arsenal har inte särskilt mycket att spela för inför söndagens möte med Stoke i Premier League. Det öppnar för ett spel på laget som lär vara mer motiverade.

Ett av toppfotbollens mer oväntade rivalmöten spelas på söndagen, när Arsenal tar emot Stoke i den tidiga matchen från Premier League. Här har vi en rivalitet som växt fram under flera säsonger, där Arsene Wenger är en nyckelfaktor till det hela.

Det gör också att matcherna mellan lagen har en klar tendens att bli mer intensiva och jämna än många andra matcher, något som höjer underhållningsvärdet. Det går att argumentera för att den delen av matcherna är på väg neråt och inte är så tydlig längre, men matcherna har fortfarande en tendens att faktiskt underhålla.

Den här säsongen har Arsenal dessutom varit en klar besvikelse och ska vi vara riktigt rakt på sak är det en horribel säsong som Arsene Wenger har rattat sitt lag till. I nuläget har Arsenal faktiskt inte direkt någonting att spela för, med Europaplatserna utom räckhåll och kontraktet på alla sätt redan säkrat. Deppigt? Minst sagt.

Stoke City stretar emot bra

Samtidigt är verkligheten en helt annan för Stoke, som visserligen också presterat undermåligt under hela säsongen, men som nu befinner sig i ett läge där desperationen efter poäng är enorm. Just nu ligger laget nämligen på nedflyttningsplats och för att det ska bli Premier League även under säsongen 2018/2019 är det hög tid att börja plocka poäng nu.

Det kanske inte är på Emirates Stadium som laget ska ta sina trepoängare egentligen, men i det är läget finns det inte mycket att be för. Tänk också på att Stoke har ett bra facit mot Arsenal, att hemmalaget faktiskt inte har någonting att spela för och att formen inte direkt talar för Arsenal. Visst, tre raka segrar gör att det plötsligt ser lite mer positivt ut, men i ligaspelet är Arsenal fortsatt krampaktiga.

Motivation slår klass brukar det heta. Därför tror vi att Stoke faktiskt stretar emot väldigt bra här.

Stoke City +1,75 (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos Bethard. Då får vi halva insatsen tillbaka om laget förlorar med två mål.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Stoke City +1,75 (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 1 april
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: