Speltips inför Ascoli – Bari 28/3: Tydligt favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2018

Botten möter toppen i italienska Serie B, där en pressad nästjumbo i form av Ascoli står för värdskapet mot tabellfyran Bari, som väl ska ses med fördel denna afton – trots bortaplan?

Som ni enkelt förstår: här är det betydelsefulla pinnar i potten. Fråga är: i vilken ände av tabellen kommer de fördelas?

Ascoli är alltså näst sist i tabellen och därmed på en av de platser som leder neråt i tredjedivisionen. Glappet de har till kvalplatserna – fyra pinnhål och till säker mark fem. Detta med en match mer spelad än flera konkurrenter runtom. Pressen är enorm!

En lite mer avslappnad approach är det som Bari kommer till spel med. De har inte förlorat en enda match sedan starten på februari månad, mer specifikt: sju matcher sedan, och har skapat sig ett betydande avstånd ner från playoffplatserna.

Men mycket är fortfarande i potten – det är långtifrån avgjort! – och en vinst skulle sätta press på inte minst trean Palermo samt tvåan Frosinone. Toppduon är de som säkrar varsin plats i det italienska finrummet medan trean till åttan får kvala via playoff.

God vinstchans – men vi försäkrar oss

Ibland är det bara onödigt att dra ut på det – här är det rätt uppenbart vart värdet hittas. Eller?

Nu har Ascoli ett identiskt hemmafacit med Baris bortadito, men de räcker sällan till när nivån väl höjs och det får vi slå fast att den gör här. Merparten av vinsterna har kommit mot bottenkonkurrenter.

Och insatsen senast, den var sådär – milt uttryckt. Vid första anblick ser möjligen 1-1 borta mot Spezia bra ut, men det ska värderas in att man hade en man mer på planen i över halva matchen – och trots det släppte in matchens första balja, för att sedermera kvittera i slutsekunderna.

Gästerna står desto starkare. Formraden står i 4-3-0 och sist krossades Brescia med hela tre mål mot noll. Proppen ur! Ja, det verkar onekligen som att formen är toppad inför seriens avslutande fas och ska man bli en del av toppduon, då är det mer än nödvändigt att vinna matcher av denna karaktär.

Gillar starkt spelen till Baris favör och spelar dem med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till 1,83x hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Bari +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 20:30, onsdag 28/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: