Speltips inför Aston Villa – Bolton 2/11: Fredagsmatch från Championship

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2018

Ångesten kommer ligga som ett täcke över Villa Park i samband med fredagens Championshipmatch mellan Aston Villa och Bolton Wanderers. Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Glider säsongen ur Aston Villas grepp? Det skulle kunna vara att ta det till överdrift, men indikationerna finns där och toppen håller på att bli alltmer avlägsen när resultaten fortsätter svikta. Nu – två raka förluster, båda på bortaplan mot Norwich City respektive Queens Park Rangers.

De 15 inledande matcherna har det funnits bra mycket mer att önska av, från vilka blott 18 pinnar spelats in och man med det parkerar på den undre tabellhalvan. Snart måste treorna radas upp, så varför inte redan här?

När formkurvan pekar nedåt kommer Bolton Wanderers som en passande motståndare – en klubb som är tippade i botten och som känner flåset från den trots en överraskande stark serieupptakt. Inför den här matchen kommer de till spel med fyra förluster och ett kryss i formraden. Framåt är facit knappa ett mål.

Tack vare den överraskande starka starten hittas Bolton ändå en bit ovanför bottentrion, densamma som slussas nedåt i seriesystemet. Glappet är på fyra poäng, varpå pressen blir allt påtagligare.

Över dubbelt betalt för underspelet

Sprudlande fotboll är allt som oftast inte att räkna med när Bolton är ena halvan av en match. Med ett ytterst begränsat spelarmaterial är det att fokusera på grunderna i matcher som denna; att täta till defensiven. Göra det jobbigt för motståndarna, kort och enkelt.

Det är en fruktansvärd form de kommer hit med; en pinne på fem matcher, i vilka det blivit så lite som ett mål framåt på. Av de åtta senaste har dessutom bara en innehållit fler än två mål.

Aston Villas matcher tenderar att vara desto mer öppna. Trots detta har nästan hälften av årets klivit under den klassiska 2,5-målslinan och senast, i 0-1-förlusten mot QPR, lämnade effektiviteten i den sista tredjedelen allt att önska.

Likadant på nytt nu kanske? Ett massivt bollinnehav – utan att hitta rätt, eller att proppen åtminstone inte åker ur.

Allt runt dubbla insatsen för att det ska bli max två mål i matchen värderar vi vara spelvärt och nu får vi 2,05x av Titanbet för spelet. Där satsas kvällens peng från Championship…

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:45, fredag 2/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.