Speltips inför Aston Villa – Leeds 13/4: Motivation, klass och hemmaplan

Spelbloggare Publicerat: 10 april 2018

Motivation, klass och hemmaplan. Det räcker väl för att motivera ett spel på Aston Villa mot Leeds United i den klassiska fredagsmatchen i Championship? Här hittar ni allt inför matchen, oddsen och inte minst ett vasst speltips.

Toppen möter… mitten.

Vi börjar i den senare änden. Leeds United var en bra bit in i det hela med i uppflyttningsracet, men runt årsskiftet vände allt och de har haft svårt att få fäste: förlorat merparten av matcherna, vunnit ytterst få. Och ja, då blir det inte på tal om Premier League-spel.

Klubben är nu placerade på plats 14 i Championship, utan chans att flyttas upp och utan risk att trilla ner i seriesystemet. Mellanmjölk! Hur stor är motivationen inför seriens slutspurt?

Aston Villa har tappat lite stil under den senaste månaden, men efter 1-0-vinsten över toppkonkurrenten Cardiff City senast ser det mer hoppfullt ut. En plats till playoffet är klappad och klar: nu handlar det om att bli en del av de två översta i det skiktet samt spetsa till formen inför upplösningen.

Tre faktorer som starkt talar för Villa

Vi återupprepar: motivation, klass och hemmaplan. Det är tre faktorer som starkt talar för Aston Villa denna afton och till de uppdukade siffrorna ser vi värde i att lämna vårt förtroende i deras händer.

Motivationen, ja. Leeds vill sannolikt bara få det här spelåret överstökat när de hittas i det ömsom hopplösa och ömsom bekväma mittenskiktet av tabellen. Laget har tenderat att uppträda lite lojt och sedan förra årets sista match har det blivit så lite som två vinster, på 19 matcher.

Bortaspelet är det som varit allra värst för Leeds, med tre inkasserade pinnar på tio matcher: 0-3-7 i resultatraden.

Aston Villa ska spetsa till formen inför det kommande playoffet och kommer från en mycket stärkande seger över toppkonkurrenten Cardiff City, 1-0, och borde ta det här av bara farten.

Hemmavinst – också med större siffror?

Aston Villa -1,0 mål (asian handicap) spelas till 1,88 x insatsen hos Bethard. Gäller då är insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 500 kronor att spela för med bara 500 insatta!

Speltips:

Speltips: Aston Villa -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (200% upp till 1 000 kronor – Unik bonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 13/4
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: