Speltips inför Atalanta – Fiorentina 25/4: Vem tar finalbiljetten?

Spelbloggare Publicerat: 25 april 2019

Match nummer ett var en minnesvärd 90-minutershistoria. Hurdan blir returen mellan Atalanta och Fiorentina när en finalplats i Coppa Italia hittas i potten? Det har vi en bestämd tanke över.

Annons:

Tre mål mot tre i Florens. En match där Atalanta ledde vid dubbla tillfällen, för att Fiorentina sedermera skulle komma tillbaka på moralstärkande vis. Nu vankas det retur. Kan det bli en lika underhållande fajt? Vem tar finalplatsen?

Det som starkt talar emot Fiorentina är deras brutala tapp de senaste månaderna, där den vinstfria sviten vuxit till hela tio matcher; sex kryss och fyra förluster. Hoppet om Europaspel är därmed helt släckt, men å andra sidan – hur mycket kan krävas? Spelartruppen är extremt ung och innehåller inte en enda spelare över 30-årsstrecket. Framtiden ser lovande ut.

Om man skulle kunna nå ända in i kaklet i cupspelet, då vore det en superinsats av Fiorentina. Uppförsbacken är dock bran, ett faktum som understryks av spelbolagen, och för att de ska avancera vidare till finalen får man 4,50 x insatsen.

Atalanta har under spelårets sluttamp två heta bollar i luften, detta cupspel och striden om en Champions League-plats via Serie A. Där står de på delad poäng med tabellfyran AC Milan och formen är fin; nio raka utan förlust och senast en 2-1-vinst borta över Napoli.

Offensiv inriktning återigen

Den senare delen av mötet mot Napoli, där 0-1-uppförsbacken vändes till en 2-1-vinst, var det bara att höja på hatten för. Makaber prestation på alla sätt och vis av Atalanta, som känner stark medvind inför denna semifinalretur.

Eftersom Atalanta fick in tre bortamål, kan de till viss del lämna över taktpinnen till Fiorentina; avvakta lite, ställa om och såra motståndarna djupt. Såväl det som att föra danserna kan hanteras väl.

Av det mesta att döma borde en underhållande retur – kanske till och med lika underhållande som första mötet? – stå för dörren. Fiorentina måste framåt, har visat prov på defensiv svajighet men stod också för ett fall framåt när det blev förlust med 1-2 borta mot Juventus senast.

Det offensiva sitter i ”Violernas” DNA, ofta till bekostnad av defensiven. Av de 16 senaste matcherna har hela 13 innehållit mål åt båda håll och med hänsyn till att man måste måla denna afton ser det utfallet högst sannolikt ut på nytt.

Att det blir mål åt båda håll är en no-brainer till de 1,70 gånger pengarna som presenteras av Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, torsdag 25/4
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.