Speltips inför Atalanta – Sampdoria 3/4: Trots allt – något stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2018

Värm upp inför kvällens Champions League, med fotboll och ett spel från italienska Serie A! Vi ställer oss frågan: överdriver inte spelbolagen det favoritskap som Atalanta får axla mot Sampdoria?

Nästintill allt handlar om Champions League under tisdagen, men det spelas faktiskt inte färre än tre matcher i Serie A och från Stadio Atleti Azzurri d’Italia har det största värdet och vårt speltips hittats.

18:30 är det avspark och matchen ses bäst på Viasat Fotboll eller Viaplay.

Serie A är i dess slutfas och det handlar om att verkligen stilen nu, särskilt om man är i sitsen som Atalanta och Sampdoria är i – jagandes för en plats ut i Europa. De förstnämnda är placerade sjua och de sistnämnda nia med tre pinnar som skiljer dem åt.

Inte minst vore en förlust förödande för Sampdorias del, vilket då hade blivit den fjärde raka. Det är illa till med formen och sist föl de med 1-2 mot Chievo – och den samlade målskillnaden under den här förlustsviten är 2-11. Hur ska man få stil på det hela?

Atalanta mår desto bättre. Två raka matcher har de både vunnit och hållit nollan i. Udinese nerplockade med 2-0 och Hellas Verona krossade med 5-0.

Gästerna plusspelas

Det kan inte viftas undan att Atalanta ska vara favoriter inför matchen. Varför? Hemmaplansfördelen och formen. Generellt är det dock två väldigt jämlika lag, på ungefär samma nivå.

Sampdoria är heller inte alls bra på resande fot, men vi vill ändå mena att oddssättarna gör något stor skillnad på lagen.

Det handlar, som nämnt, alltså om två jämlika lag. Därför är det ändå mycket som talar för en tajt historia.

Sampdoria måste steppa upp och ser vi till matchen senast, 1-2-förlusten mot Chievo, var ett fall framåt. Man tappade sent, men insatsen fanns ändå en del positivt att hämta från.

Gästerna spelas med +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet – till 1,74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr i bonus!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 18:30, tisdag 3/4
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: