Speltips inför Atlanta – LA Galaxy 3/8: Tufft möte för Zlatan

Simon Pålsson Publicerat: 2 augusti 2019

Det blir ett favoritspel inför mötet mellan Atlanta United och LA Galaxy i MLS sent på lördagskvällen den 3 augusti 2019.

Annons:

Sent på lördagskvällen är det dags för ett intressant möte i Major League Soccer där regerande mästarna Atlanta United ställs mot Zlatan Ibrahimovic och dennes LA Galaxy.

Det här hör till två av lagen som väntas delta i slutspelet senare i år, men där Atlanta United enligt många är ett klart bättre fotbollslag. Zlatan Ibrahimovic är fortfarande i princip den enda spelaren som verkligen sticker ut i LA Galaxy.

Det visar sig inte minst i resultaten utan honom, eller än värre resultaten på bortaplan. Där har LA Galaxy konsekvent varit totalt usla under den här säsongen, men också redan förra året.

Atlanta United rusar vidare med vinst efter vinst, speciellt inför sin hemmapublik, och är fortsatt laget som driver utvecklingen framåt i USA. Det är därför inte konstigt att de gäller som enorma favoriter här.

Annons:

Spel på favoriterna

Det är lite stökigt inom LA Galaxy för närvarande efter förlusten med hela 4-0 mot Portland Timbers senast. Det är ett lag vars placering i botten av tabellen är lite missvisande, men som åtminstone inte ska vara 4-0-bra mot LA Galaxy. Matchen var ännu ett bevis på hur långt kvar det är till att Zlatan Ibrahimovic fått ordning på sitt lag. Han är fortsatt lite väl ensam, vilket inte minst hans 16 gjorda mål visar. Näst bäst målskytt? Jo, han ligger på tredje gjorda mål.

Hur som helst fick LA Galaxy två spelare utvisade i matchen senast och dessa två kommer därmed inte till spel i det här mötet. Det rör sig om Efrain Alvarez och Diego Polenta, som alltså tog sina röda kort i underläge 3-0 respektive i underläge 4-0. Inte direkt det smartaste beslutet någonsin.

Atalanta United är inte bara ett bättre fotbollslag, det är också de regerande mästarna som är extremt starka på sin hemmaplan. Det är ett av få ställen i MLS som har en europeisk eller sydamerikansk stämning, eller åtminstone åt det hållet.

Atlanta United -1,5 spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Atlanta United -1,5
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  23:00, lördag 3/8
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.