Speltips inför Atlético Madrid – Athletic Bilbao 10/11: Favorit att lita på

Spelbloggare Publicerat: 10 november 2018

Situationen blir allt värre för Athletic Bilbao och den absoluta botten kryper allt närmare. I bortamötet med Atlético Madrid på Wanda Metropolitano kan siffrorna enkelt skjuta i höjden. Favorit att lita på?

Annons:

Tippade att slåss om Europaplatserna. Nu – 11 matcher, en vinst och så lite som tio pinnar – en ovanför det helröda tabellområdet. Hur ska man kunna vända på det här? Krisen blir bara djupare och djupare.

Att peka på enskilda faktorer som ställt till det för Athletic Bilbao är svårt och kan bli missvisande – det är snarare svårt att peka ut sådant som det facto fungerar. Ett av problemen har, som de sju kryssmatcherna avslöjar, varit svårigheterna att dra det längsta strået i tajta matcher.

För Atlético Madrid är, som i princip alltid, siktet på hela potten – för att sätta press i toppen och då tänker vi särskilt på serieledande Barcelona. Toppstriden är fortfarande förhållandevis tät och det är under vintermånaderna som tabellen brukar dras isär. Gäller sålunda att haka på.

För ett par veckor sedan åkte Atlético Madrid på en historiskt stor förlust, med 0-4 borta mot Borussia Dortmund i Champions League. Tillbaka på rätt spår har de ändå kommit direkt och revansch fick man mot tyskarna under veckan; vann med 2-0 inför hemmapubliken på Wanda Metropolitano.

Klar fördel, Atlético

Frågetecken runt flera framstående pjäser har höjts upp under veckan; bland andra Diego Godín, Stefan Savic, Koke och Diego Costa. Av rapporter hinner dock samtliga bli klara för spel och startplatser. Annars saknar José Giménez och Lucas Hernández.

Hos Athletic Bilbao är det tveksamt runt Iñigo Lekue och Raúl García. Dani Garcia är därutöver avstängd och Yeray Àlvarez avstängd.

Att ta sida inför matchen är enkelt till rådande odds. Atlético Madrid ska ha en absolut toppchans på hela potten – så pass att allt annat vore att betrakta som en storskräll.

Det är klart att Bilbao har större kapacitet än vad tabellpositionen och resultaten antyder, men ännu verkar ljusare tider inte vara nära. Tidigare i veckan blev det en 0-1-förlust borta mot Espanyol. Ännu ett plattfall, i en match där bollinnehavet på nytt omvandlades i alldeles för få chanser.

1,85 gånger pengarna för Atlético Madrid -1,0 mål (asian handicap) är en superposition. Då får vi insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 10/11
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.