Speltips inför Atlético Madrid – Dortmund 6/11: Revanschlystna spanjorer

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

Storsuccén Borussia Dortmund hoppas hålla deras perfekta facit intakt i Champions League och när de besöker ett Atlético Madrid revanschlystet på Wanda Metropolitano ser vi matchen kunna öppnas upp.

Annons:

Årets utropstecken, inte bara i Tyskland – utan hela Europa? Att Borussia Dortmund haft potentialen är förstås känt, men efter flera tuffare år ser de ut att kunna återfå deras status som stormakt i fotbollsvärlden.

Det är till och med så pass att Dortmund leder Bundesliga fyra pinnar före de senaste årens dominant, Bayern München, och kan stoltsera med ett facit om 7-3-0 där. Målskillnaden? 30-10. Galet!

Minst lika bra ser det ut här i Europa. Gruppspelets första halva är avverkad, tre matcher, och alla matcher är vunna, inte ett enda mål insläppt och slutspelsplatsen är mer eller mindre redan klappad och klar. Undviker man att förlora den här matchen, då är även förstaplatsen ytterst nära.

Atlético Madrid sticker, utifrån vad som kan väntas av dem, varken ut åt det ena eller andra hållet; levererat som väntat. Tredjeplatsen står de på i Primera División och är med det fortfarande en kandidat för titeln.

Bortsett från den klara 0-4-förlusten mot just Dortmund, i det omvända CL-mötet med detta, har det blivit två vinster – över Monaco samt Club Brugge. Som väntat där, med andra ord. Här är de klara favoriter till att ta revansch och den raka ettan står som bäst i 1,80 x insatsen.

Diego Godín, Koke, Diego Costa och José Giménez står som små frågetecken för Atlético Madrid. Av rapporter att döma ser dock alla ut att kunna medverka. Gästerna saknar Marcel Schmelzer och Shinji Kagawa. Tveksamt över Jeremy Toljan, Lukasz Pizczek samt Abdou Diallo.

Mål åt båda håll

Det är omöjligt att inte imponeras av Dortmund, som varit ett ånglok under spelåret. De vinner, vinner och vinner. Målen bombas in ett efter annat. Snittet är på tre stycken på match i det inhemska seriespelet och åtta strutar har det blivit på de tre CL-matcherna.

Nämnas ska emellertid att inte ett enda mål släppts in här i Champions League och att det omvända mötet med detta slutade i en historisk 4-0-kross.

Men tuffare blir det nu. Atlético Madrid är, hur man än vrider och vänder på det, en maktfaktor på Wanda Metropolitano. Spanjorerna har enbart trean i sikte och ska så om förstaplatsen ska kunna lösas.

Atlético kommer från ett 1-1-kryss mot Leganés och har faktiskt släppt in en del mål på sistone. Även om de skulle vinna – att hålla nollan intakt mot en offensiv maskin som Dortmund blir svårt.

2-1/1-1?

Att det blir mål åt båda håll spelas till 1,91 x insatsen hos SpeedyBet.

Annons:
  Rygga spelet hos SpeedyBet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 6/11
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.