Speltips inför Atlético Madrid – Girona 20/1: Lycka på målmarknaden?

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2018

Sex mål mot noll! Girona kommer från årets bästa insats, en 6-0-kross av Las Palmas, och hoppas ta med den fina formen till bortamötet mot Atlético Madrid. Gör offensiva avtryck även här?

6-0! Favoritskapet hade Girona mot jumbon Las Palmas, såklart, men det är knappast det lag man väntar ska vinna en match med rena tennissiffrorna, i den här konkurrensen. Bara att höja på hatten för nykomlingen, som i praktiken närmast säkrat kontraktet och till och med klivit upp på tiondeplatsen.

När Girona svävar uppe bland molnen – tas de ner på jorden av tabelltvåan Atlético Madrid eller kan de ställa till med en skräll på Wanda Metropolitano?

Atlético Madrid hade en radda av såväl vinster som hållna nollor, innan 1-2-förlusten hemma mot Sevilla i cupen senast. Både målen släpptes in under de avslutande tio minuterna. Returen blir tuff! Men öppet är det fortfarande.

En Copa del Rey-titel skulle sitta bra för Atlético. Här i Primera División är de förvisso tvåa, vilket är mer än acceptabelt, men när Barcelona har ett försprång om hela nio pinnar är det försvinnande lite som talar för att de skulle kunna spela hem den titeln. Främsta fokus: silvermedaljen.

Målat i 13 raka matcher

Det som kanske förvånat mer med Girona, än att de löst så fina resultat, är att de faktiskt visats ha en hyfsat potent offensiv – och på sistone har den fått rejäl fart. 6-0-vinst senast och 13 raka matcher med mål framåt.

Över ett sådant tidslopp kan det inte enbart handla om medvind och flyt. Girona är svåra att handskas med. Så enkelt är det.

Atlético svek senast och har fått så lite som tre dagars vila inför matchen – något som kan tala för trötta ben och huvuden. Öppnar upp ytterligare för Girona? Addera att försvarsgeneralen Diego Godín är avstängd. Stort minus, även om det inte är några lättviktare till potentiella ersättare och försvarspjäser i matchen.

2-1/1-1? Mål åt båda håll tror vi i alla fall på. Till de nedplitade oddsen är det bara att kasta in polletterna och hålla tummarna.

Bäst betalt erbjuder Bwin, 2,35 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:15, lördag 21/1
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: