Speltips inför Atlético Madrid – Lokomotiv Moskva 8/3: Tydlig klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2018

Strålkastarljuset riktas mot Estadio Wanda Metropolitano och matchen mellan Atlético Madrid samt Lokomotiv Moskva. Vi håller kvällens värdskap som klara favoriter och värda att satsa på.

En spansk jätte mot de ryska serieledarna. Det är vad som står på menyn här i Europa League-åttondelsfinalen. Slutspelets första runda kastade Atlético Madrid ut Köpenhamn med huvudet före i medan Lokomotiv Moskva städade av Nice.

Så, det är klara styrkebesked som båda parter kommer till spel med. Inte minst Lokomotiv Moskvas resa hit var varit uppseendeväckande, när de i den inledande matchen mot nämnda Nice vände 0-2 till 3-2 – på bortaplan. Mäkta imponerande.

Nu kommer det krävas en praktskräll för att ryssarna ska vidare på nytt. En sådan ser de också ut att slå till med i den inhemska serien, som de toppar i hyfsat dominant stil. Faktum är att de inte vunnit den ända sedan 2004 och heller inte plockat en enda silvermedalj under perioden.

Inför matchen kommer Lokomotiv från en mållös hemmamatch mot toppkonkurrenten Spartak Moskva. Det var den första seriematchen under 2018 och efter uppehållet. Svårt att sia exakt hur det står till med formen, fysiskt samt med tajmingen.

Atlético Madrid kommer från en bitter och knapp 0-1-förlust mot Barcelona på Camp Nou – ett resultat som med största säkerhet nu betyder att Primera División-titeln är utom räckhåll. Innan dess har formen sett finfin ut.

Lagen har varsin pjäs osäker i truppen. Stefan Savic för Atlético Marid och Jefferson Farfán för Lokomotiv Moskva.

Vinner med minst två baljor

Trots att Lokomotiv Moskva visats kapabla att skrälla, ser undertecknad Atlético Madrid som en klar och stabil favorit. Vinner – och det med marginal?

Ett par positioner kan spanjorerna tänkas vila ordinarie spelare på, men bredden finns och det ska inte påverka alldeles för mycket. Spelare för spelare ska det oavsett vad vara tydlig klasskillnad.

Atlético Madrid stod för en stark arbetsinsats mot Barcelona och att förlora med uddamålet på Camp Nou behöver man inte skämmas över. Dessförinnan: åtta raka matcher vunna, däribland med 5-2 borta över Sevilla. Visst bör inte formen vara i fara? Det är bara att köra vidare.

Den ryska klubbfotbollen ska inte underskattas, absolut inte, men Lokomotiv Moskva har ett par kvalitetssnäpp upp till motståndarna och det är dessutom erkänt att de ryska representanterna i de europeiska cuperna tenderar att ha det lite tuffare på bortaplan.

1,79x för Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – är värt att syna. Unibet med oddset.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500 och spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 8/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: