Speltips inför Barcelona – Girona 24/2: Skrällspelen av stort värde

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2018

Skrälloddsen som dukas upp i den spanska kvällsmatchen mellan Barcelona och Girona är av stort värde – och från oss presenteras ett speltips till oddset 1,80.

Lördagen bjuder på fotboll – hela dagen lång! Varför inte avrunda med underhållning från spanska Primera División? Barcelona mot Girona på Camp Nou.

Det var väl tänkt att vara toppen mot botten, men faktum är att Girona, som nykomlingar, är uppe på åttondeplats och med känn på Europaplatserna. Den kunde man inte se komma på förhand, eller hur?

Vad som imponerat allra mest är hur Girona kunnat hålla så pass jämn standard över spelåret och även kunnat mäta krafterna med de största av pjäser. Däremot ska vi minnas att hemmamötet mot Barcelona slutade i en 0-3-förlust efter att man ha stänkt in två bollar i eget mål. Resultatet – inte helt talande sett till matchbilden.

Barcelona står fortfarande bekvämt på toppen av kullen, med så mycket som sju poäng ner till närmsta konkurrent i form av Atlético Madrid. Klappat och klart kan man dock inte slå fast att det är. En torsk medan Atlético vinner – och det ser genast annorlunda ut…

Under veckan som varit fick Barcelona 1-1 borta mot Chelsea i Champions League-slutspelet – ett resultat de ska vara mer än tillfredsställda med sett till hur matchbilden utvecklades.

Girona spelas med plusmål

Med största sannolikhet kommer Barcelona spela hem de tre pinnarna. Det bortser vi inte från.
Men är inte favoritskapet rätt överdrivet här, trots allt?

Oddsen för den raka ettan är som bäst i 1,15x och det är närmast häpnadsväckande med tanke på Barcelonas och Gironas form. Köper det inte alls.

Framåt har Barcelona tappat en hel del udd på sistone och det har satt vissa käppar i hjulen för dem. Tre av de fem senaste matcherna har exempelvis slutat upp i kryss – och man var oerhört illa ute mot Chelsea, som hade bland annat två bollar i virket, i veckan.

Inte heller har en enda av de åtta senaste matcherna vunnits med siffror större än två mål. Det har faktiskt inte blivit över två mål från deras sida vid ett enda av dessa tillfällen.

Girona visar i sin tur framfötterna: blott en förlust på de sex senaste matcherna, med uddamålet mot Sevilla. I den raden hittas också ett bortakryss mot Atlético Madrid.

Spelet? Girona +2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorar med max två mål, spelar oavgjort eller vinner – till 1,80x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Girona +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 24/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: