Speltips inför Barcelona – Inter 24/10: Messi out – uddlöst ”Barca”?

Spelbloggare Publicerat: 24 oktober 2018

Det är ett formstarkt Inter som tar plats på Camp Nou, för att utmana Barcelona i samband med att Champions League-äventyret fortsätter och hårdnar än mer. Kan de fixa ett starkt resultat?

Annons:

Dubbla vinster för Barcelona. Dubbla för Inter. Sex pinnar vardera medan Tottenham och PSV, som möter varandra under kvällen, parallellt med denna match, står på noll. Åttondelsfinalerna är med andra ord nära…

Fastän Barcelona under spelåret uppträtt ojämnt mellan matcherna, hittas de på toppen av Primera División samt kammat fullt i Champions League.

Ett stort styrkebesked var helgens 4-2-vinst över Sevilla, som inför matchen var serieledare. Leo Messi var under sina 26 minuter på planen helt dominant; stod för ett mål och en assist. Dessvärre fick han kliva ut skadad och missar också den här matchen, tillsammans med Thomas Vermaelen samt Samuel Umtiti.

Inter ser ut att bli en svår nöt att knäcka. Formen stärks – vecka efter vecka, även om det inte alltid sprudlar om dem. En stark vinnarkultur har växt fram. Det har det facto inte blivit ett enda tapp sedan mitten av september månad och sedan dess har sju matcher avverkats, alltså med idel vinster.

Och en mycket stärkande insats är det som man kommer ifrån, en 1-0-vinst i derbyt mot ärkerivalen AC Milan. Mauro Icardi – en av Europas hetaste anfallare – hittade rätt i den 92:a minuten och fick ena halvan av San Siro att explodera.

Radja Nainggolan, Dalbert, Roberto Gagliardini och João Mario saknas allihopa. I riskzonen hittas även Marcelo Brozovic samt Ivan Perisic.

Säkra före det osäkra

Nu må Barcelona ha varit inblandade i flera matcher med full rulle, rena målfesterna, under året. Offensivt rullar maskineriet nästintill alltid på, defensiven tenderar att vara en akilleshäl.

Nu saknas dock Leo Messi för katalanerna och då försvinner enormt mycket udd – och av Inter väntar vi oss en tillbakalutad approach; bevaka snarare än riskera. Säkra före det osäkra, helt enkelt.

Gästerna har nio raka matcher som innehållit max tre mål. Flera hållna nollor. De har potentialen att försvåra det hela för ett skadeskjutet Barcelona, som med och utan Messi är två helt olika lag.

Under 3,0 mål (asian handicap) kan med gott samvete spelas till 1,89 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 24/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.