Speltips inför Barcelona – Manchester United 16/4: Dagens bästa CL-spel!

Spelbloggare Publicerat: 15 april 2019

0-1-uppförsbacke inför en retur mot Barcelona på Camp Nou. Kan Manchester United stå för en mirakelvändning och praktinsats liknande den mot PSG när semifinalisterna ska koras i Champions League? Här tar ni del av dagens bästa speltips, oddsen, startelvorna och allt inför supermatchen.

Sugen på en oddsbonus inför veckans Champions League? Vi har de bästa samlade på ett och samma ställe, varav flera unika! 

Annons:

En sprudlande start av Barcelona, 0-1 efter att Luke Shaw stött bollen bakom egen keeper i David de Gea och därefter katalaner som med smartness spelade av matchen i lunkande takt – utan att skynda framåt eller att släppa till målchanser värda namnet. Full kontroll.

Detta sätter förstås Manchester United i en halvdan sits, en desperat sådan, men under Ole Gunnar Solskjaers ledarskap har de en skräll som skulle vara av liknande karaktär färskt i minnet; CL-åttondelsfinalen mot PSG med en 0-2-förlust hemma och därefter 3-1-vinst borta i returen.

Så, kanske vore det dumt att räkna bort Manchester United? Blixten slår å andra sidan sällan ner två gånger på samma ställe och Barcelona är att betrakta som en betydligt stabilare pjäs på den europeiska fotbollsscenen. Oddsen talar i alla fall sitt klara språk: Barcelona att avancera vidare står i oddset 1,09 och det omvända spelet i 8,0. Ska enormt mycket till för en skräll.

Inget snack om saken – spiken i kistan

Manchester United har haft det tufft på senare tid, som om verkligheten på sätt och vis kommit ifatt dem. Torsken i det omvända mötet med detta var den fjärde på fem matcher. Glädjande nog fick de återigen smaka på segerns sötma när West Ham United värjdes undan med 2-1 på Old Trafford förra veckan. Paul Pogba stod för fullträffarna, båda från straffpunkten.

Men prestationen? Den var mindre imponerande och det är uppenbart att ”De röda djävlarna” tappat deras momentum och form. Gillade inte alls vad de visade upp och även den fortsatta striden om en topp fyra-placering i Premier League kan bli mödosam.

Än värre, klart, ser Uniteds aktier ut inför den här matchen och vi tror bestämt att Barcelona, med fördelen och som den klart bättre parten, kommer lösa situationen med säkerhet samt bravur.

Hemma i spanska La Liga dominerar Barcelona med briljans och inte en enda av årets Champions League-bataljer har förlorats. I åttondelsfinalen mot franska Lyon var de i en liknande situation som nu; vann det inledande mötet, på resande fot, med 1-0 och returen hemma renderade i en brutal 5-1-kross.

Den väntade matchbilden borde passa katalanerna som handen i handsken; förvisso som spelförande – annat kan inte väntas på Camp Nou, alldeles oavsett motstånd – men med ett relativt tunt motstånd som måste trycka på framåt i banan och således blotta sig bakåt. Med den bolltrygghet och offensiva spets som finns borde spiken i kistan komma.

Vad finns det att diskutera här? Barcelona -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – finns att spela till 2,12 x insatsen hos Betsson. Dagens i särklass bästa speltips!

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 16/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.