Speltips inför Barcelona – PSG 8/3: Kan det ”omöjliga” inträffa?

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2017

Ett mirakel måste till – kan ett sådant slå in för Barcelona när de tar emot Paris Saint-Germain i CL-åttondelsfinalreturen på klassiska Camp Nou? Även om det inte skulle räcka ända in i kaklet, tror vi att katalanerna kan komma att bjuda på en match.

Fyll på spelkassan inför kvällens CL! Sveriges bästa bonusguide hittar du – här!

Mitten av februari, Paris Saint-Germain mot Barcelona i den franska huvudstaden, på Parc des Princes.

Faktum är det var en match som Barcelona klev in som hyfsat kraftiga favoriter i, men när 90 minuter summerades, var det PSG fick jubla – 4-0 på tavlan. Ett resultat som fick hela världen att höja på ögonbrynen.

Fransoserna var en herrans massa klasser bättre och krossen inför den lyriska hemmapubliken var helt rättvisande. Katalanerna lämnade Parc des Princes med svansen mellan benen och nu måste de ha studerat läxan väl för att ha chansen lyckas med den här mirakelvändningen.

Frågan är; var det framförallt ett styrkebesked från PSG, eller ett svaghetstecken från Barcelona?

Nu ska någonting alldeles exceptionellt inträffa för att Barcelona ska kunna vända på siffrorna, men är det något lag som skulle kunna stå för en sådan skalp, är det just dem. Oddsen för vilken sida som ska avancera vidare står i – 12,00-1,07x. Enligt spelbolagen samlade värdering; 10-90%.

Ser vi till truppapprena är det nästan enbart positiva besked. Paris Saint-Germain har hela truppen hel, frisk och kry, medan Barcelonas enda nämnvärda avbräck är på Aleix Vidal.

Leder i halvtid

Starten i den här matchen blir fundamental för hela dubbelmötet. Det är av största möjliga betydelse att Barcelona hittar nätet redan i den första halvleken, helst vid minst ett par tillfällen, men ett insläppt mål kan också bli helt förödande. Gäller att hitta balansen där, offensivt kontra defensivt.

Men som situationen ser ut – 0-4 ska hämtas in. Barcelona måste skölja framåt i anfall efter anfall, pressa ner PSG i banan och få dem ur balans. Att darra.

Undertecknad vill också mena att katalanerna ska ha en bra chans att åtminstone skaka liv i dubbelmötet, även om det blir svårt att hämta in fyra mål utan bortamål från Parc des Princes.

Gäller, som nämnt, att få utdelning i första halvlek. Får de det? Till oddsen som dukas ut är det i alla fall värt att investera i!

Känslan är att PSG kan bli lite väl bakåtlutade för deras eget bästa – och om Barcelonaspelarna, inte minst topptrion bestående av Neymar, Suarez och Messi, får tid blir de också extremt svåra att handskas med.

Barcelona har dessutom stått för två suveräna prestationer nu under mars månad; vann med 6-1 över Sporting Gijón och 5-0 över Celta Vigo. Precis de beskeden man behövde inför den här bataljen.

Gästerna kommer få sina chanser att sticka uppåt och sätta spiken i kistan, men frågan är om det inte blir närmare slutet av matchen, när ytorna på allvar dyker upp.

1/2-0 i första halvlek?

Barcelona att leda i halvtid spelas till 1,96 x smeten hos 24hBet.

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

 

Lyssna på Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic inför Barcelona – PSG:
10:14 in i avsnittet hör ni allt inför matchen.

Speltips:

Speltips: Barcelona att leda i halvtid, 1 (första halvlek)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 8/3
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: