Speltips inför Barcelona – PSV 18/9: Tydliga styrkeförhållanden

Spelbloggare Publicerat: 17 september 2018

Champions League är tillbaka! Bland de första ut är Barcelona och PSV och då ska det inte vara mycket till snack om saken, särskilt på Camp Nou. Åker proppen ur?

Annons:

Matchen har dess avspark redan 18:55 och den visas på TV6 samt Viaplay. Det handlar om en av världens stormakter i fotbollens värld, mot ett PSV flera klasser under dem. En holländsk toppklubb, men allt annat än en europeisk sådan.

Barcelona ska försöka sätta plåster på såren från förra årets praktfiasko i Champions League, där det blev respass redan i kvartsfinalen mot italienska AS Roma – trots en 4-1-ledning från hemmaplan, som sedermera följdes upp av en 0-3-förlust borta och således uttåg på färre bortamål.

Det här spelåret har katalanerna inlett på ett briljant vis; vunnit alla fyra Primera División-matcher, vilket de är ensamma med, med en plusmålskillnad om 11 baljor. Utöver det vann de Supercupfinalen mot Sevilla innan seriepremiären.

PSV plockade hem den holländska serien förra året och ser minst lika starka ut nu, även om mycket kan hända framöver. Kan det täta spelschemat och fokus på Champions League sätta käppar i hjulen för dem? Fem av fem matcher är vunna och senast krossades ADO Den Haag med hela 7-0 – på bortaplan.

Holländarna kommer till spel utan Maximiliano Romero, Dante Rigo samt Ryan Thomas. Barcelona har frågetecken över Malcom, Sergi Samper och Denis Suárez.

Total klasskillnad

Som ni förstår, här är skillnaderna enorma – och borde väl till och med ses som större än oddsen indikerar på? Barcelona ska helt enkelt bara vinna och skulle kunna ta hem det här med förkrossande siffror.

Ser vi exempelvis på Barcelonas fem CL-matcher under förra året plockades alla hem med minst två baljors marginal och då mötte de betydligt starkare motstånd än PSV. Bland annat var skillnaden mot Juventus, Chelsea och Roma tre mål vid respektive tillfälle.

Givetvis är PSV:s fina form i viss mån att beakta, men det är skillnad på motstånd och motstånd. Den här nivån räcker de, enkelt sammanfattat, inte till på.

Vi räknar med att Barcelona kammar hem de tre pinnarna utan problem, med större siffror och utan att släppa till mer än enskilda chanser. 3-0, kanske?

Spelet blir Barcelona -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre måls marginal – till 1,90 x insatsen hos Bethard. Oddset skulle mycket väl kunna dippa till närmare avspark, så vi rekommenderar att kliva in och ta position i tid.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, tisdag 18/9
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.