Speltips inför Barcelona – Real Madrid 28/10: El Clásico!

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2018

Hur bortskämda får vi bli? Söndagen bjuder på en handfull supermatcher och den hetaste av dessa är – Barcelona mot Real Madrid, El Clásico. Världens största match för klubblag. Givetvis har Spelbloggare det bästa speltipset inför sammandrabbningen.

Annons:

16:15. Via streamingtjänsten Strive. Det vill ni för allt i världen inte missa, världens största fotbollsmatch. El Clásico.

Det finns dock två stora skillnader från hur vi blivit vana att se dessa matcher – att varken Leo Messi, skadad, eller Cristiano Ronaldo, som lämnat för Juventus, kommer finnas på planen. Vilka ska nu sticka upp och agera huvudrollsinnehavare?

Förutom att Messi saknas för ”Barca”, är även Thomas Vermaelen och Samuel Umtiti skadelistade. Real Madrid saknar Daniel Carvajal samt Vinicius Junior.

Småstökigt har det varit för båda parter under året, med ojämna insatser och perioder av sämre resultat. Barcelona verkar dock ha återhittat stilen; vann över Inter med 2-0 i veckans Champions League och förra veckan besegrades den dåvarande serieledaren Sevilla med 4-2. Nu – katalanerna i topp, om än med flera konkurrenter precis bakom.

Dubbelt upp

Real Madrids form är hemsk. Brutalt hemsk.

Nu må de, med knappa 2-1, ha vunnit över tjeckiska Viktoria Plzen senast i Champions League – men innan dess hade de fem vinstfria matcher uppradade, varav fyra förlorats och i dessa blev det så lite som ett mål framåt. Spelare som Karim Benzema och Gareth Bale i all ära, men som Cristiano Ronaldo saknas…

Som Real har uppträtt under veckorna som varit och med Barcelonas stärkta form är känslan att vi har en hemmafavorit att förlita oss på – i alla fall när det dukas ut siffror till över dubbelt upp för den raka ettan.

Observera dock att alla El Clásicos är unika och att formens betydelse kan minska något. Som så ofta i matcher av denna derbykaraktär.

Ändå – en bit över dubbla insatsen för ettan är värt att ta. Interwetten med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 16:15, söndag 28/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.