Speltips inför Barcelona – Roma 4/4: Vi uppmanar: skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2018

Vi uppmanar: skynda, fynda! Här kan oddset droppa. Champions League-kvartsfinalen mellan Barcelona och AS Roma, som inleds på Camp Nou, borde det inte vara mycket till snack om i. Katalanerna vinner väl det här utan minsta bekymmer?

1,12-7,00. Det står oddsen i för vilken sida som ska avancera vidare, till semifinalen i världens största turnering för klubblag, Champions League – och det visar på de stora skillnaderna mellan Barcelona och Roma.

Det kommer med andra ord krävas två storartade insatser för Roma att ställa till med en skräll här. Har de kapaciteten för det?

Barcelona står hur starkt som helst. Primera División håller de på att vinna utan att ens behöva svettas för det medan Champions League-resan varit en ”walk in the park” hittills. Åttondelsfinalen städades Chelsea av med 4-1 i över två möten, efter att ha vunnit med hela tre mål mot noll hemma.

Här slår Roma rejält ur underläge och det här blir deras i särklass tuffaste uppgift hittills, men man ska också minnas hur starkt de stod i gruppspelet; kom etta – före motståndare som Chelsea och Atlético Madrid. Slutspelets första fas var en nervkittlande historia, där italienarna avancerade vidare på fler bortamål än Shakhtar Donetsk.

Radja Nainggolan ser ut att missa matchen för Roma – ett klart avbräck! – medan Rick Karsdorp alltjämt är out. Barcelona har inte Philippe Coutinho disponibel i Champions League-slutspelet och därutöver Sergi Samper, Lucas Digne samt Sergio Busquets osäkra här.

Vinner utan problem

Oddsen på spelen till Barcelonas favör har redan droppat och det kommer fortsätta så, misstänker vi. Se därför till att klippa till i tid – innan spelvärdet eventuellt är poff-väck!

Katalanerna är fruktansvärt starka. Bara det faktum att man vann hemmamötet mot Chelsea i den senaste slutspelsrundan med 3-0, och att motståndarna trots siffrorna småhyllades, talar sitt klara språk. Att ställas mot Barcelona på Camp Nou, det blir inte tuffare än så.

Vi har stor respekt för Roma och deras kvalitéer, men de ska inte vara i det absoluta toppskiktet av Europa och tampas. Dubbelmötet mot Shakhar Donetsk, som var heljämnt, var talande för det.

Spiken i kistan skulle mycket väl kunna komma redan här, i match ett av två, och vi lämnar förtroendet i händerna på kvällens värdskap…

Barcelona -1,5 mål (asian handicap) tas till 1,70 gånger pengarna hos suveräna Interwetten. Spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/4
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: