Speltips inför Barcelona – Sevilla 20/10: Spännande seriefinal

Spelbloggare Publicerat: 18 oktober 2018

Spanska Primera Divisón har seriefinal – Barcelona mot Sevilla på Camp Nou. Spelbolagen värderar katalanerna som storfavoriter och det är inte helt rättvisande, va?

Annons:

Det handlar inte bara om Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid i toppstriden av Primera División, utan faktum är att Sevilla hittas på toppen av kullen till nu när serien återstartar efter ett kortare uppehåll. Observera att speltipset är skrivet och publicerat före lördagens matcher.

Men hack i häl hittas Barcelona, med ynka pinnen som skiljer dem åt och så är även fallet med nämnda Real Madrid, som under dagen väntas kamma hem en färsk trea när de tar emot Levante.

Trots allt har det varit en del upp och ner från Sevillas sida, men åtminstone är de fyra senaste seriematcherna vunna och i dessa har de fått enorm fart på målskyttet – 15 baljor framåt och bara fyra bakåt.

Barcelona, regerande mästare, måste betraktas vara lite av en besvikelse och där handlar det också om – ojämnheten. Av de fem senaste matcherna är blott en vunnen och den kom i Champions League, borta mot Tottenham Hotspur. Utöver det har det bland annat blivit en förlust mot Leganés.

På skadefronten hittas två namn vardera för lagen. Barcelona kommer till spel utan Samuel Umtiti och Thomas Vermaelen samt Sevilla utan Maxime Gonalons och Ibrahim Amadou.

Barcelona – för stora favoriter?

Barcelona kan så mycket mer än vad de visat i deras senaste matcher och uppehållet kom därför mer än lägligt. Nu har de fått tiden att slicka såren och samla krafterna. Gjort dem gott?

Samtidigt har det bara gått en och en halv vecka. Därför vore det naivt att blint lita på att de skulle leverera så extremt mycket bättre nu. Räkna också in i analysen att katalanerna har Champions League-fotboll som väntar nästa vecka. Kan i viss mån påverka det mentala.

Gästande Sevilla har hittat stilen och välförtjänt klivit upp i toppen av serien. Även om det blir svårt att hålla den platsen intakt spelåret ut, ska de för närvarande betraktas för just vad de är – ett topplag.

Under den här fyramatchersraddan, alla vinster, har bland annat Real Madrid krossats med siffrorna 3-0. Det visar på vilken inneboende kapacitet som finns i laget.

Givetvis är Barcelona att se som klara favoriter på Camp Nou alldeles oavsett motstånd, men här har det tagits till sin absoluta spets.

Sevilla +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål – spelas med gott samvete till 1,66 gånger degen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 20/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.