Speltips inför Barnet – Brentford 28/1: David mot Goliat

Spelbloggare Publicerat: 28 januari 2019

Den fjärde FA-cuprundans sista match, innan omspelen, spelas mellan amatörklubben Barnet och Championshiphuserande Brentford. Som speltips, tillsammans med oddsen och allt inför matchen, presenteras ett hörnobjekt…

Annons:

National League, femtedivisionen, och på plats 17 – om än med en radda matcher mindre spelade än de flesta konkurrenter. Att Barnet kommit till FA-cupens fjärde runda är rentav makalöst, men visar också på charmen med inhemska cuper som denna. När de små klubbarna får slåss på en större scen, i större matcher och mot större klubbar.

Det är ett fantastiskt cupäventyr som Barnet haft och det toppades tveklöst i den tredje rundan när Sheffield United, som tampas i toppen av Championship, värjdes undan med 1-0 – på bortaplan. Och då ska man väl inte ses helt utan chans mot Brentford heller?

Givetvis är det dock ett massivt favoritskap som Brentford får axla på oddsfronten i och med att det trots allt handlar om en amatör- mot proffsklubb.

Gästerna kan förvisso tänkas ta lite lättare på matchen; städa om i startelvan, att låta spelare normalt utanför den ordinarie få chansen. Men över det hela finns det utrymme att investera krafterna i FA-cupen. Championship finns det inte överdrivet mycket att hämta i nämligen, fasta i ingenmansland.

Löser minst fyra hörnor?

När Barnet ställdes mot Sheffield United förmådde de faktiskt att skapa en del; komma till offensiva situationer och då leddes ändå matchen från den 21:a minuten.

Och förutom vinsten, löstes fyra hörnor – och det var alltså på resande fot. Nu väntar vi oss att Barnet, mot ett förmodat roterande Brentford, kan trycka upp positionerna lite extra och skapa en del.

Fasta situationer kan också vara nyckeln till en potentiell skräll i en match som denna. Kan tänkas söka hörnorna mer än normalt?

Betway sticker ut hakan och presenterar oddset 1,80 för Barnet över 3,5 hörnor. Det testas.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Barnet över 3,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, måndag 28/1
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.