Speltips inför Basel – Manchester United 22/11: CL-comeback för Zlatan

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2017

Zlatan Ibrahimovic är inte redo att starta Manchester Uniteds match mot Basel, men återfinns alltjämt på bänken och kan göra sin Champions League-comeback. Inför matchen presenterar Spelbloggare.se ett välsmakande speltips…

– Han är inte redo att starta, slår tränaren José Mourinho fast.

Utöver det är Eric Bailly och Phil Jones osäkra kort för Manchester United. Svenske Victor Nilsson Lindelöf startar därmed med största sannolikhet matchen. Blir intressant att se om han kommer till sin rätt. Buropen har ju, som bekant, varit högljudda gentemot honom.

I praktiken är Manchester Uniteds slutspelsplats redan säkrad, men den skulle bli det även i teorin vid minst en pinne här, liksom förstaplatsen. ”De röda djävlarna” har vunnit alla fyra matcher, de flesta klart, vilket målskillnaden 10-1 understryker.

Basel slåss med Basel om den åtråvärda andraplatsen – båda parter står på sex pinnar vardera och har varsin match kvar mot United – medan Benfica, lite chockerande, hittas sist med fyra förluster och därmed noll pinnar.

Basel har bland andra Ricky van Wolfswinkel, skadad, och Taulant Xhaka avstängda.

 

Som det verkar kommer Manchester United presentera en stark startelva och en match som denna bör de också vinna. Åtminstone ska chansen ses som större än oddsen indikerar på. De har trots allt varit dominanta i årets CL-spel och krossade exempelvis just Basel med 3-0 på Old Trafford.

Nu har United även Zlatan Ibrahimovic på bänken och han är ett superbt kort att kasta in. Hans comeback i veckans match mot Newcastle United, 4-1-vinst, var förvisso kort, men under tiden han var inne visade han att klassen är kvar, skadeperioden till trots. Dessutom verkar han få en ny typ av roll, lite mer tillbakalutad som spelfördelare. Passar säkert utmärkt.

Basel kommer från en fin 5-1-kross av Sion, men det var den första trean på tre matcher. Bland annat förlorade de hemmamötet mot CSKA Moskva, 1-2, i slutet av oktober. Klart tuffare motstånd nu…

Det bör vara klasskillnad och den raka tvåan är spelvärd till strax över dubbla insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak tvåa
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/11
TV:  tvsex logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: