Speltips inför Bayern München – Augsburg 25/9: Målpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 25 september 2018

Tisdagen bjuder på fotboll från tyska Bundesliga. En av matcherna står Bayern München och Augsburg på Allianz Arena, varifrån ett intressant spel identifierats.

Annons:

Tufft spelschema. Men ändå fyra matcher – och fyra vunna. Säsongen har Bayern München inlett närmast prickfritt och allt, exakt allt, talar för att de kommer plocka hem den tyska förstadivisionen, precis som fallet blivit de sex senaste åren. Gentemot resterande klubbar är skillnaderna fundamentala.

Och förutom det lyckades Bayern även vinna Champions League-premiären borta mot portugisiska Benfica med två mål mot noll. Gillar starkt vad de visar upp och här ska man ha absolut toppchans, med en halvdan motståndare på andra sidan planhalvan.

Inför matchen saknar serieledarna Kingsley Coman, Rafinha och Corentin Tolisso, alla skadade. Detta ska dock inte påverka det minsta. Bredden att rotera finns, utan att det behöver tära på kvaliteten i stort.

Augsburg är inte mycket att höja i julgranen, även om de inte är bland seriens bottenskikt. Premiären, mot Fortuna Düsseldorf, vann de med uddamålet, för att sedan plocka ett kryss och nu stå försvagade med två raka förluster. Senast var det hemma mot Werder Bremen, i en match med flera olika ansikten och som förlorades med 2-3.

Skadeproblem har stört Augsburg under serieupptakten. Här saknas Kilian Jakob, Fredrik Jensen, Andreas Luthe och Dong-Won Ji. Alfred Finnbogason samt Julian Schieber är tveksamma kort.

Vettigt överspel

På hemmaplan är det alltid full fart framåt från Bayern Münchens sida. De väntas styra det här med järnhand, bara skölja fram i anfallsvåg efter anfallsvåg och ska kunna såra ett lite svajigt Augsburg utan problem.

Gästerna har släppt in mål i alla fyra seriematcher och två nu senast, i 2-3-förlusten mot Werder Bremen. Värt att anmärka är även att det blivit mål samtliga av dessa.

Nu väntar förstås en helt annan matchbild, en mer satt sådan, där Augsburg kommer lägga all deras energi på att täppa till det i försvarsspelet. I andra hand kommer omställningsspelet.

3/4-1, kanske?

Att det blir över 3,5 mål i matchen spelas till 1,78 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:30, tisdag 25/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.