Speltips inför Bayern München – Hoffenheim 24/8: Premiär i Bundesliga!

Spelbloggare Publicerat: 23 augusti 2018

Premiären är här! Bundesliga smygstartar med match mellan Bayern München och Hoffenheim till fredagen och omedelbart höjer vi svårighetsgraden – med ett speltips till en bit över trippla insatsen.

Annons:

Mästarna kickstartar det nya spelåret – och det som stora favoriter. Vem ska kunna rå på Bayern München?

Klubben har vunnit serien hela sex år efter varandra och står med en i det stora hela identisk startelva som fjolåret, när de var helt dominanta. Oron kan vara att spelare som Arjen Robben, 34, och Franck Ribéry, 35, kommit upp i åldrarna. Spelare som varit helt framstående. Kanske lite mindre av den varan det här året?

Oavsett vad kan man inte komma ifrån är att Bayern München, på pappret, alltjämt ser klart starkast ut i det tyska finrummet. Bra har de inlett också, med en 5-0-kross av Eintracht Frankfurt i Supercupen och en 1-0-vinst över blåbärsklubben SV Drochtersen / Assel i cupen.

Hoffenheim stod upp oerhört starkt förra året; blev placerade på tredjeplatsen efter en fantastisk slutspurt och kommer därmed få chansen att mäta krafterna med de allra bästa i Champions League. I DFB Pokal häromveckan, mot Kaiserslautern, blev det en imponerande kross med tennissiffrorna 6-1 – på bortaplan.

Gästerna har en hel uppsjö av frånvarande spelare, upp emot åtta spelare. Där ingår bland andra Andrej Kramaric, Håvard Nordtveit och Kerem Demirbay. För Bayern München är Serge Gnabry out samt eventuellt David Alaba och James Rodríguez.

Underspelen lockande

Oddsen på målmarknaden trycks i princip alltid ner när Bayern München är i farten; så pass mycket bättre de normalt är samt den offensiva spelfilosofin. Full rulle, allt som oftast! Se bara på Supercupkrossen av Frankfurt, 5-0…

Men Hoffenheim bör väl inte vara en ”walk in the park”? De var fantastiskt starka i fjol och har kapaciteten att nosa uppe i toppen, om än inte bli inblandade i titelracet.

Premiärmatcher blir inte sällan lite tillknäppta och skrällbetonade, när tempot inte helt är där. Att vinna på Allianz Arena blir förstås svårt för Hoffenheim – men hålla emot bör de väl åtminstone kunna?

Överspelen på målmarknaden har tryckts ned alldeles för mycket och värdet finns, utan minsta tvekan, åt det andra hållet.

Under 2,5 mål tas till 3,20 gånger pengarna hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 20:30, fredag 24/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.