Speltips inför Bayern München – PSG 5/12: Något avslaget – talar för kortspelet

Spelbloggare Publicerat: 5 december 2017

En lite mer avslappnad match kan vara att vänta när en vinnare ska koras i Champions Leagues grupp B – blir det Bayern München eller Paris Saint-Germain? På spelfronten landar det naturliga valet i ett kortspel.

Fem vinster av fem möjliga och 24-1 i målskillnad – ändå är PSG ännu inte helt klara för förstaplatsen, även om allt pekar på att så blir fallet. Detta eftersom Bayern München, bortsett från bortamötet mot fransoserna, också kammat fullt. Speciellt sannolikt är det emellertid inte, då Bayern måste vinna med större siffror än 3-0 för att de ska byta plats.

På Parc des Princes var Paris Saint-Germain den klart bättre parten och vann alltså med tre mål mot noll. De utnyttjade omställningsmöjligheterna på bästa vis och höll ihop försvarsspelet väl.

Tittar vi på helheten, inte bara den matchen, är PSG en klubb på uppgång, medan känslan är helt tvärtom om vi tittar på Bayern München. Svårt att se dem ha kapacitet att utmana en bit framåt i slutspelet.

Gruppens andra två medverkande är Celtic och Anderlecht, som varit helt chanslösa i den här konkurrensen. Exakt som väntat, med andra ord.

Nämnvärt är att Bayern har – och haft – problem på skadefronten. Inför matchen saknas Franck Ribéry, Manuel Neuer, Arjen Robben och Thiago Alcántara. Enda nämnvärda avbräcket för PSG är på Thiago Motta.

Linan underkliven i tre raka

Korten är det som vi fokuserar på. Tror att en relativt snäll match kombinerat med en hyfsad ribba för vad som är okej och inte väntar, till skillnad från det omvända mötet, där fem kort delades ut, och sålunda är det på kortmarknaden vi skyfflar fram värdet.

I praktiken är det redan klart att PSG blir de som tar förstaplatsen och inte ett dyft talar för att Bayern München ens kan skaka liv i det hela. Vid ett sådant scenario kan vi anta att matchen får en mindre hätsk karaktär; mindre tufft duellspel och färre tjuvnyp.

Kortlinan, endast ostskivorna inräknade, är utställd på 3,5 och det är en lina som huvuddomaren Cüneyt Cakirs tre senaste dömda Champions League-matcher blivit underkliven i, liksom i 7/10 senaste.

Över dubbla insatsen för underspelet är helt klart av värde. Andra aktörer, som Unibet, anser att underspelet – även med de röda korten inräknade – ska vara knapp favorit och det är mer rättvisande.

Vi hälsar härmed; ett stort tack till Bwin!

  Rygga spelet hos Bwn – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 gula kort
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/12
TV:  tv3sport logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: