Speltips inför Bayern München – Real Madrid 21/7: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 20 juli 2019

Då är det dags för ett riktigt supermöte i helgens International Champions Cup när Bayern München tar sig an världslaget Real Madrid den 21 juli 2019.

Annons:

International Champions Cup är igång för fulla muggar och för svenska tv-tittare är det här en dröm, inte minst om du redan har abstinens för att den europeiska fotbollssäsongen inte är igång än. Det går att anklaga försäsongens matcher för att vara ointressanta, men i det här fallet finns det flera intressanta nyförvärv att följa.

Ett riktigt hett möte på pappret spelas natten till söndag svensk tid när Bayern München ska göra sin andra match på turnén, nu mot Real Madrid. De spanska giganterna har inte spelat några officiella träningsmatcher under sommaren, utan har laddat upp för att inleda försäsongen på allvar under den senare delen av juli månad. Att kliva ut med att möta Bayern München direkt är en ordentlig start, det får man ändå säga.

Bayern München förlorade med 2-1 mot Arsenal i försäsongens första heta match och då såg spelet inte särskilt lovande ut. Här har vi egentligen inga större förväntningar på något av lagen, men att se ungefär var Bayern München och Real Madrid står just nu kan alltid vara intressant.

Spel på 1×2-marknaden

Det är som vanligt så att lagen inte har med alla sina bästa spelare så här tidigt på försäsongen och inte minst sydamerikanska och afrikanska spelare har lite extra semester. Detta sedan dessa har spelat mästerskap under sommaren och därmed inte fått vila sedan säsongens slut, vilket andra spelare haft lyxen att göra.

För Bayern München ser truppen i stort ut som den som kommer att ta sig an Bundesliga, men det ska nämnas att alla bitar inte är på plats i lagbygget än. Två viktiga pjäser har lämnat, då syftar vi på Arjen Robben och Franck Ribery, och just nu är det inte glasklart hur dessa kommer att ersättas. Som bekant har även Mats Hummels lämnat den tyska storklubben.

Real Madrid har ett par spelare iväg på landslagsuppdrag, men Eden Hazard ska exempelvis finnas med i truppen som nu ska spela Champions Cup. Det återstår att se om han finns med när Real Madrid spelar sommarens första träningsmatch natten till söndag. Det mesta pekar på att han gör det. Det blir spännande i sig att se.

Här tror vi på en lite lätt avslagen historia mellan två lag som är så tidigt på säsongen att de inte är igång än. Däremot vill båda lagen garanterat hålla sig undan en förlust, varpå vi tror att ett kryss ligger nära till hands.

X (oavgjort) spelas till 3,70 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:00, söndag 21/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.